Malebná chalúpka s panorámou vrchu Strážov v obci Zliechov na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
105 m
2
okres Ilava
Zliechov
pred 164 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 164 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Veľmi pekná zrekonštruovaná slnečná chalúpka uprostred Strážovských vrchov v nadmorskej výške 603 m.n.m v rázovitej obci Zliechov vzdialenej 18 km od okresného mesta Ilava na predaj.

Táto dvojpodlažná nehnuteľnosť na kamenných základoch je postavená s pálenej tehly a momentálne ešte stále prechádza kompletnou rekonštrukciou interiéru a exteriéru, samozrejme bude dokončená pre nového majiteľa a daná k užívaniu s dokončenými vnútornými priestormi a upraveným terénom okolo domu aj s prístupovou bránou. Jej dispozícia na prízemí pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s toaletou, obývacej miestnosti s výstupom na terasu, kuchyne s výstupom do podkrovia a východom na dvora a samozrejme menšej izby. V podkrovnej časti domu je situovaná spálňa, menšia toaleta s umývadlom aj priestorom na práčku a pekná spoločenská miestnosť, ktorá vďaka otvorenému stropu je v kontakte s obývacou miestnosťou s galériou. Pri rekonštrukcii nehnuteľnosti boli zachované pôvodné okná, dvere so zárubňami, drevné trámy na strope, všetko ostatné bolo doplnené novými kvalitnými materiálmi. Chalúpka je napojená na obecný vodovod, elektrinu a vykurovanie je riešené krbovými 24 kw kachľami na pelety so zásobníkom aj výmenníkom a vykurovaním do radiátorov cca 19 kw a 5kw do priestoru ovládané aj prostredníctvom cez wifi. Podlahy v dome sú z dlážkovice, schody drevené aj so zábradlím. Pekná veľmi slnečná nehnuteľnosť, kde pôvodné je príjemne doplnené novým, s veľmi pekným južným orientovaním, s dostatočne veľkým praktickým pozemkom a úplne novou kôlňou.

Veľmi dobrá dostupnosť, tichá lokalita a hlavne turisticky vyhľadávaná oblasť ( Strážovské vodopády, Čičmany, Mojtínska jaskyňa, Sklársky skanzen) a veľa iného a to všetko v okruhu 10 km. Turistika, cykloturistika, hubárčenie je samozrejmosťou pre naše krásne Slovensko.

Plocha pozemku:
535 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
105 m2

Na mape: Malebná chalúpka s panorámou vrchu Strážov v obci Zliechov na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.