CENA ZĽAVA! Na predaj pekná chata, Zvolenská Slatina.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
56 m
2
okres Zvolen
Zvolenská Slatina
pred 94 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 88 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

XEMAR (robert.hrasko@xemar.sk alebo 0903966776). Realitná spoločnosť ktorá je lídrom na trhu s nehnuteľnosťami s viacročnými skúsenosťami.

ZĽAVA. Ponúkame na predaj zrekonštruovanú chatu, ktorá stojí na slnečnom pozemku, s krásnym výhľadom do prírody, v obci Zvolenská Slatina, okres Zvolen. Chata je zateplená, pekná terasa. Prístup autom až ku chate. Predáva sa so zariadením.

LOKALITA: chata sa nachádza v lokalite Zvolenská Slatina. Blízkosť prírody, kľud, ticho a celý deň slnko. Ak chcete rekreovať v kľude lone prírody, tak táto chata je ideálnym riešením. Jedná sa o dvojpodlažnú chatu.

KRÁSNY VÝHĽAD, TICHO A SLNKO CELÝ DEŇ - dom má výbornú slnečnú orientáciu s pekným prostredím, krásny výhľad a hlavne ticho a kľud počas celého dňa.

Dom pozostáva z dvoch nadzemných podlaží:

PRVÉ NADZEMNÉ POSDLAŽIE (prízemie) - kde sa nachádzajú kúpeľňa s WC, terasa,  kuchyňa, priestranná komora, schodisko po ktorom sa dostaneme na druhé nadzemné podlažie.

Kuchyňa je nová, krásna ohrev teplej vody je zabezpečený elektrickým prietokovým ohrievačom. V linke je zabudovaná chladnička. Šporák na pevné palivo na ktorom sa dá variť, ale zároveň vie vyhriať celú chatu. K varenie slúži aj elektrická dvojplatnička.

DRUHÉ NADZEMNÉ POSDLAŽIE - obývacia miestnosť s krbom, schodisko po ktorom sa dostaneme na ďalšie podlažie.

TRETIE NADZEMNÉ POSDLAŽIE - spáleň s balkónom.

ROZSIAHLA REKONŠTRUKCIA – terasa, zateplenie chaty, nová elektrika, stierky, vodovodné rozvody, plávajúce podlahy, múr od susedov. Strecha je sedlová, plechová.

POZEMOK -.Prístup autom je možný s každej strany pozemku, kde je možné aj parkovať. Výmera celého pozemku predstavuje 389 m2. Pozemok je kaskádovitý. Pred chatkou je terasa zo zámkovej dlažby na ktorej je krb na grilovanie. kde je možné aj parkovať.

KÚRENIE a OHREV VODY - kúrenie je zabezpečené krbom na poschodí alebo pieckou na prízemí. Teplá voda v kúpeľni je z elektrického bojlera. V kuchyni je elektrický prietokový ohrievač.

INŽINIERSKE SIETE – elektrika, voda od jari až do zimných mesiacov (možnosť vlastnej studne), vlastný septik, voda zo strechy je zvedená do záchytných nádob.

Ponúkame kompletný servis. Pre viac informácii volajte:: 0903 966 776

Plocha pozemku:
389 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
56 m2
Zastavaná plocha:
35 m2

Na mape: CENA ZĽAVA! Na predaj pekná chata, Zvolenská Slatina.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.