NOVOSTAVBA CENTRUM štýlovo zariadený 3 izb. byt s balkónomi, gar. státie Banská Bystrica pred

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m2

okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
Bakossova
pred 60 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 59 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Delta Property ponúka na predaj štýlovo zariadený 3-izbový byt /82 m2/  v CENTRE mesta Banská Bystrica-Bakossová ulica.

Nachádza sa v tehlovom bytovom dome s výťahom, ktorý bol kolaudovaný v roku 2009. Predáva sa kompletne zariadený, s možnosťou dokúpiť 1 garážové státie. Celková úžitková plocha bytu s tromi balkónmi je 90 m2. K bytu prislúcha aj technická miestnosť s kotlom hneď vedľa bytu- každý byt si reguluje ohrev vody a kúrenie samostatne.

Dispozícia: priestranná vstupná chodba, šatník, kúpelňa s WC, izba s výstupom na balkón, kuchyňa prepojená s obývacou izbou-balkón z kuchyne aj z obývačky, spáleň. Technická miestnosť vedľa bytu.

Byt má veľkorysý priestor, vybavený balkónmi aj šatníkom.  Je možné dokúpiť garážové parkovacie miesto na podzemnom parkovisku- nadštandardne veľké, vojde sa pohodlne aj veľké auto a ešte aj bicykle a pod. Tehlový dom má vlastné vykurovanie.

Lokalita: vynikajúca, napriek blízkosti centra mesta /3 min./ ide o tichú a pokojnú lokalitu, ktorá ponúka kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti-ZŠ, MŠ, pošta, obchody, reštaurácie, kaviarne...

Cena: dohodou.

Energetický certifikát tr.B.

Realitná kancelária DELTA PROPERTY sa riadi Všeobecnými podmienkami sprostredkovania, ktoré boli schválené Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný spolupracujúcou advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
3
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: NOVOSTAVBA CENTRUM štýlovo zariadený 3 izb. byt s balkónomi, gar. státie Banská Bystrica pred

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.