Skvelá ponuka !!! Veľký 3i byt na predaj - Sídlisko - 81,50 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
81 m2

okres Banská Bystrica
Banská Bystrica
pred 63 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 44 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality Vám ponúka na predaj tento priestranný 3i byt, ktorý sa nachádza v blízkosti centra Banskej Bystrice - lokalita Sídlisko. Byt o výmere 81,5 m2 je situovaný na 3. poschodí bytového domu a je možné ho prerobiť na 4-izbový.

Byt je slnečný, svetlý, disponuje veľkými izbami a je po čiastočnej rekonštrukcii z r. 2020, ktorá zahŕňala... nové plastové okná, nové radiátory, bezpečnostné vstupné dvere, vstavaná skriňa v chodbe, nová základná kuchynská linka z OBI, nová špajza, skrinka na plynomer. V izbách sú pôvodné zachovalé drevené dubové parkety. Veľkou výhodou tohto bytu je, že sa nachádza v tehlovom bytovom dome, čo umožňuje jednoduchšiu dispozičnú zmenu bytu podľa vlastných požiadaviek. Zároveň je vhodný aj ako investícia, nakoľko má veľký potenciál na prenájom.

V galérii fotiek Vám ponúkame ako súčasný stav, tak aj modernú vizualizáciu bytu po rekonštrukcii. Okná na byte sú orientované do vnútrobloku kde je park a zeleň.

Výhody nehnuteľnosti:

* priestranný

* 3 nepriechodné izby

* balkón na medziposchodí

* len 2 byty na poschodí / 6 bytov vo vchode

* nová sedlová strecha

* nízke mesačné náklady

* murované jadro - WC oddelené od kúpeľne

* špajza v byte

* orientácia bytu JV a SZ.

Parkovanie je umožnené priamo pred bytovým domom (nerezidenčné parkovanie). K bytu prislúcha aj jedna murovaná pivnica v suteréne bytového domu, plus je možné si v prípade záujmu prenajať ďalšiu, veľkú miestnosť. Nakoľko sa obytný dom nachádza v tesnej blízkosti centra mesta, jeho okolie ponúka všetku potrebnú občiansku vybavenosť - škola, škôlka, jasle, potraviny, lekári, lekárne, zastávky MHD, hlavná vlaková aj autobusová stanica...

Predajná cena nehnuteľnosti je 165.000,- EUR a je vrátane kompletného právneho servisu a poplatku za vklad do katastra nehnuteľností. Energetický certifikát nebol predložený. Obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť už dnes na t.č. +421 41 3217800, prípadne mailom na slivkova@tureality.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.