3-izbový byt s balkónom, Dolná ulica, Banská Štiavnica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
63 m2

okres Banská Štiavnica
Banská Štiavnica
Dolná
pred 75 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 49 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

KARIN & PARTNERS vám ponúka na predaj 3-izbový byt s balkónom vo výškovom paneláku na ulici Dolná s výbornou dostupnosťou do centra mesta, obchodov, zastávok autobusu, škôl / škôlok a ostatných vybaveností mesta Banská Štiavnica. Byt je v pôvodnom stave pripravený na okamžitú rekonštrukciu a prerobenie podľa vlastných predstáv. 

Druh: 3 izbový byt

Stav: Pôvodný s murovaným jadrom

Lokalita: Dolná ulica / Banská Štiavnica

Orientácia: Západná

Úžitková plocha bytu: 63m2

Balkón: Áno

Pivnica: Áno

 

Byt sa nachádza na piatom poschodí v bytovom dome s výťahom so západnou orientáciou s pekným výhľadom na prírodu a Nový Zámok. Kuchynská linka a nábytok sú z bytu odstránené, čo budúcim majiteľom zjednoduší prerábku bytu a náklady s odstránením linky alebo starého nábytku. Vo všetkých troch izbách sú pekné parkety z bukového dreva, pôvodná kúpeľňa a WC. K bytu prináleží pivnica a spoločný odkladací priestor na bicykle alebo kočíky.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, z ktorej sa prechádza do kuchyne, obývačky, kúpeľne a samostatnej toalety. Priestranná obývacia miestnosť s balkónom z ktorej sa prechádza do dvoch izieb.

PAROVANIE: Parkovanie je možné pozdĺž ulice Dolná, smerom ku Križovatke alebo smerom do centra mesta mimo hlavnej cesty na parkovisku určenému pre majiteľov bytov ulice Dolná.

LOKALITA: Byt sa nachádza vo výbornej a žiadanej lokalite so spomínanou výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou mesta. Veľkou výhodou je aj 15 minútová pešia vzdialenosť od historického centra mesta Banská Štiavnica, ktorá je jedným z najkrajších miest na Slovensku.

Svojím charakterom, krásou a históriou ročne priťahuje tisícky návštevníkov. Okolitá príroda a Štiavnické vrchy ponúkajú nekonečné spektrum chodníkov a ciest vhodných nielen pre milovníkov turistiky, ale aj horskej cyklistiky. V okolí sa nachádza niekoľko jazier takzvaných „tajchov“ vhodných na kúpanie a lyžiarske stredisko s hotelom - Salamandra Rezort.

VYUŽITIE: Byt je vhodný na trvalé / prechodné bývanie, ale vzhľadom na pozíciu aj ako investícia so zámerom krátkodobého alebo dlhodobého prenájmu.

Byt sa predáva v pôvodnom stave bez nábytku a kuchynskej linky. Vizualizácie vytvorené len pre lepšiu predstavivosť a potenciál bytu. 

Cena:  119 000 €

kontakt :  Juraj Ladziansky ,  0944 500 834,  ladziansky@karinpartners.sk

certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie

V cene sú zahrnuté služby RK : komplexný právny servis - vypracovanie všetkých druhov zmlúv potrebných k predaju, poplatok za overenie podpisov na kúpnych zmluvách, správny poplatok za vklad do katastra nehnuteľností.

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: 3-izbový byt s balkónom, Dolná ulica, Banská Štiavnica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.