Rezervované TIMA Real - ponúka 2 izb. byt v Bielom Kostole

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
53 m2

Poschodie:  
1. / 1

okres Trnava
Biely Kostol
pred 70 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 63 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V zastúpení ponúkame na predaj moderný 2 izb slnečný byt 53,84 m2 s veľkou terasou 40 m2 z toho polovica zastrešená. Byt sa nachádza na 1 poschodí v bytovom dome s piatimi bytmi v 8 ročnej tehlovej stavbe. Má samostatné merače, vykurovaný plynom, klimatizovaný, nízke náklady cca 150 € mesačne. k bytu patrí spoločná dvojgaráž s ďalším parkovacím miestom pred garážou a podiel na spoločnom dvore s možnosťou využitia na záhradku.

Samostatný byt sa nachádza na 1/1poschodí.

Dispozícia : vstupná chodba, spálňa, kúpeľňa s rohovou vaňou, samostatné WC, veľká obývačka s vyvýšenou kuchyňou a vyvýšeným stropom, príručná špajza, veľká terasa s celodenným slniečkom Vám spríjemní pohodu Vášho domova. V lete príjemným opaľovaním a využitím vlastnej vírivky v jesennej a zimnej sezóne príjemným posedením pri vonkajšom bio krbe.

Predáva sa komplet zariadený!!

Byt je vhodný aj ako investícia vzhľadom k lokalite.

V blízkosti nová základná škola, pizzeria, malý lokálny obchodík. V okolí pekná príroda Kamenný mlyn so známym kúpaliskom a jazerami.

Určite si nenechajte túto ponuku nechať ujsť.

Neváhajte ma kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Rezervované TIMA Real - ponúka 2 izb. byt v Bielom Kostole

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.