PREDAJ moderne zrekonštruovaného 3 izbového bytu,loggia, M.Marečka,DNV

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
63 m2

Poschodie:  
6. / 8

Bratislava
Devínska Nová Ves
M.Marečka
pred 56 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 53 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Kombinácia mestského bývania v zabývanej mestskej časti a objatí prírody je najväčším lákadlom tejto výbornej ponuky, ktorú vám exkluzívne predstavujeme a ponúkame: na PREDAJ príjemný a kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt s výmerou 66 m2 v centre mestskej časti Devínska Nová Ves na ulici Milana Marečka s peknými výhľadmi na Sandberg a neďaleké Rakúsko so zámkom Schloss Hof.

DISPOZÍCIA BYTU:

Svetlý a slnečný byt, ktorý si hneď po prvej obhliadke obľúbite je voňavo a citlivo kompletne zrekonštruovaný a nepotrebuje žiadne ďalšie investície. Stačí si podľa vlastného vkusu zariadiť a môžete sa nasťahovať. Byt sa nachádza na 6/8. poschodí s moderným výťahom (na poschodí sú len 2 byty). Byt má nepriechodnú, vyhľadávanú a praktickú dispozíciu. Pozostáva: priestranná centrálna predsieň z ktorej sa samostatnými vstupmi vchádza do ďalších miestnosti, po pravej strane detská izba (hosťovská izba, pracovňa), samostatná moderná kuchyňa s výstupom na zasklenenú loggiu o výmere 3,06 m2. V strede dispozície je kúpeľňa s vaňou (dostatočný priestor na práčku), oddelená toaleta a po ľavej strane spálňa a obývacia miestnosť.

STAV BYTU, DOMU:

Byt prešiel v tomto roku 2022 kompletnou a vkusnou rekonštrukciou – nová kúpeľňa, toaleta, keramické obklady, plávajúca podlaha, zárubne, interiérové dvere. Kuchyňa má zabudované elektrospotrebiče (elektrická varná doska, elektrická rúra, digestor, chladnička s mrazničkou). Bytový dom prešiel nedávno tiež kompletnou rekonštrukciou – zateplenie, rekonštrukcia strechy, vynovené vstupné a spoločné priestory, schránky, schodisko, komplet nové rozvody, nové výťahy. Byt má bezbariérový prístup a prislúcha k nemu pivnica o výmere 2 m2. Priamo pred obytným domom je pohodlné a bezproblémové parkovanie.

LOKALITA:

Lokalita je obklopená nádhernou prírodou Záhorskej nížiny a chránenou krajinnou oblasťou Devínska Kobyla do ktorých vedú cyklistické trasy a turistické chodníky. Kúsok od bytu nájdete prírodný útvar zvaný Sandberg kde sa nachádzajú fosílie živočíchov a rastlín z treťohôr, most pre cyklistov a chodcov, ktorý spája DNV so zámkom Schloss Hof, revitalizovaný rybník čo dáva tejto lokalite dokonalý súlad s prírodou. Táto vyhľadávaná mestská časť Bratislavy so všetkými výhodami moderného miesta ponúka na dosah ruky kompletnú občiansku vybavenosť, obchody, banky, školy, škôlky, pár metrov pešo pred domom sú potraviny KRAJ. V okolí rôzne reštaurácie, kaviarne, ihriská, športoviská, OC GLAVICA, LIDL, Tesco, neďaleké nové nákupné centrum Bory Mall s novovznikajúcou nemocnicou Bory. Lokalita ma dobré dopravné napojenie: blízkosť diaľnice D2, železničná stanica a zástavka MHD kúsok od bytu.

Byt je bez tiarch, platba možná aj prostredníctvom hypotekárneho úveru a k dispozícii je ihneď.

CENA:

Cena dohodou, zahŕňa:

- kompletný právny servis zabezpečený zmluvným právnikom

- preverenie právneho stavu nehnuteľnosti na katastri

- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách

- správny poplatok za štandardný vklad vlastníckeho práva do katastra

- poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú pri výkone realitnej činnosti

- garanciu pre klientov zaručenú Garančným fondom NARKS

- províziu pre realitnú kanceláriu

V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:

- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku

- bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru prostredníctvom našich zmluvných partnerov

V prípade doplňujúcich otázok, alebo záujmu o obhliadku kontaktujte Ing. Petra Orda-Oravcová 0904/505 360, petra.oravcova@pass.sk

PASS Reality – reality, ktoré Vám passujú!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: PREDAJ moderne zrekonštruovaného 3 izbového bytu,loggia, M.Marečka,DNV

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.