V tichej lokalite 3 izbový byt s možnosťou dokúpiť garáž.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
64 m2

Poschodie:  
4. / 7

Bratislava
Podunajské Biskupice
Hornádska
pred 63 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 61 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj útulný trojizbový byt v osobnom vlastníctve, ktorá sa nachádza na Dolných Honoch v mestskej časti Podunajské Biskupice na vedľajšej tichej ul. Hornádska. Byt sa nachádza na 4. podlaží 7-poschodového bytového domu, v ktorom je 16 bytov. Vo vchode je osobný výťah, k bytu patriaca malá pivnica a spoločné priestory pre bicykle a kočiare. Na podlaží sú dva byty, susedia oproti sú starší manželia, veľmi seriózni, bezproblémoví. V byte sa nachádza priestranná predsieň so skriňovou súpravou, vyrobenou na mieru a samostatnými skrinkami na obuv, do ktorej sa z chodby domu vchádza cez bezpečnostné vchodové dvere. Zo vstupnej predsiene vedú dvere do samostatného WC so šachtou s vymenenými kanalizačnými rúrami a meračmi teplej a studenej vody a plynu, samostatnej kúpeľne, detskej izby a obývačky, z ktorej vedú dvere do spálne a na vydláždenú a zasklenenú loggiu s dvoma policovými úložnými priestormi. V spálni sa nachádza rolldorová skriňová zostava s TV prijímačom, manželská posteľ s úložnými priestormi a 3 komody, nad posteľou s dvoma skrinkami na knihy. V detskej izby sa nachádza rozťahovací gauč, skrinková zostava a rohová skriňa s veľkým úložným priestorom. V kuchymi je na mieru vyrobená rohová kuchynská linka, vybavená plynovým sporákom s digestorom a novou elektrickou rúrou, s veľkým úložným priestorom pre vybavenie kuchyne a samozrejme so vstavenou chladničkou, mrazničkou a umývačkou riadu. Po odnesení niekoľkých vecí majiteľmi je byt pripravený na okamžité užívanie novým majiteľom. V obývačke sa nachádza skrinková obývacia stena. V byte je zavedený UPC internet a príjem TV kanálov v obývačke a v spálni (2 set top boxy).

Napriek podstatnej výmene pôvodných majieľov bytov je vchod obývaný slušnými majiteľmi a ich rodinnými príslušníkmi, novší majitelia si už vo významnej miere vykonali úpravy ich bytov, takže vo vchode a teda aj v byte je kľud a ticho.

Z hľadiska občianskej vybavenosti sa oproti bytovému domu nachádza škola, škôlka, fitness centrum, OC Hrom s hypermarketom Tesco, cez hlavnú ulicu sídliska je Zdravotné stredisko na Bebravskej ulici, dve zástavky smerom do mesta je OD Billa a Lídl a cca 2 km od domu sa nachádza OD Kaufland.

Garáž v cene 21 000 €, ktorá je taktiež na predaj, je stojisko v trojgaráži so samostatnými vchodmi do jeho troch častí a nachádza sa nachádza na Dolných Honoch, na Dudvážskej ulici v mestskej časti Podunajské Biskupice Garáž je od miesta bytu vzdialená cca 250 m.

Možnosť financovať aj prostredníctvom Hú.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1

Na mape: V tichej lokalite 3 izbový byt s možnosťou dokúpiť garáž.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.