2r. novostavba Grunder residence - krásny, slnečný 2-izbový byt s loggiou a garážovým státí

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

Poschodie:  
2. / 3

okres Senec
Dunajská Lužná
pred 63 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 63 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj štýlovo zariadený 2-izbový byt na Studenej ulici v Dunajskej Lužnej, v novovybudovanej tichej časti prevažne rodinných domov. 

Či sa už rozhodnete pre vlastné bývanie alebo kúpu tohto bytu na prenájom, v každom prípade pôjde o vynikajúcu investíciu. Bývanie spĺňa všetky požiadavky náročného klienta.

Výmera: byt 49,8 m2, loggia 5,9 m2, pivnica 2,5 m2, parkovacie miesto 11m2. Byt je orientovaný na juhozápad, vďaka čomu je veľmi svetlý a slnečný, má veľmi pekné výhľady zo všetkých okien. Byt sa nachádza na 2. poschodí v tehlovej štvorpodlažnej novostavbe z roku 2020 s výťahom. Vstup až do bytu je bezbariérový. K bytu sa predáva vnútorné parkovacie státie v garáži a pivnica. 

Veľkou výhodou bytu je vodné podlahové kúrenie, ktoré Vám v lete poskytuje možnosť príjemného chladenia. 

Celkové mesačné náklady na 3 osoby predstavujú sumu vo výške 160 eur + 25 eur elektrina. Internet je optický.

Byt sa predáva spolu s nábytkom: klimatizácia, vstavaná skriňa v chodbe, priestranná vstavaná skriňa v spálni, polica/knižnica na mieru v chodbe, držiak na TV s tunelom pre skrytú kabeláž, kuchyňa so spotrebičmi, kúpeľňový nábytok, nábytok na loggii, bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere, plastové okná - trojsklo so sieťkami proti hmyzu a žalúziami, veľké francúzske okno v obývačke, laminátová podlaha, svietidlá, umývadlo Laufen Pro, sprchový kút Huppe, talianske obklady, kvalitná kuchynská linka DECODOM so vstavanými spotrebičmi Whirlpool - indukcia, chladnička, Mora - umývačka riadu, teplovzdušná rúra, Candy digestor. Ďalší nábytok je na dohode.

Vďaka rýchlemu napojeniu na rýchlostnú cestu sa Dunajská Lužná stáva veľmi obľúbenou lokalitou pre klientov, ktorý hľadajú pokojné, zelené prostredie s množstvom športových aktivít. 10 minút peši sa nachádza vlaková / autobusová zastávka a jazerá Nové Košariská.

V Dunajskej Lužnej je kompletná občianska vybavenosť: základná škola a materské školy, zdravotné stredisko, lekárne, pošta, bankomaty, kultúrne centrum, športoviská, obchodné centrum COOP, veterinár, prírodné kúpaliská, tenisová a bedmintonová hala, výborné reštaurácie. Na bicyklovanie a korčuľovanie využijete dunajskú hrádzu. Vynikajúce napojenie na diaľnicu D4, R7, vďaka čomu ste do pár minút v centre a vyhnete sa všetkým zápcham.

Prečo si kúpiť tento byt:

- vynikajúci projekt, lokalita a cena

- novostavba, parkovacie státie, pivnica

Cena nehnuteľnosti je 165.500 eur vrátane všetkých poplatkov a advokátskeho servisu.

Bližšie info a kontakt: Mgr.  Zuzana  Kotlebová, kotlebova@maximreal.sk, telefón: 0915 831 160

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno

Na mape: 2r. novostavba Grunder residence - krásny, slnečný 2-izbový byt s loggiou a garážovým státí

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.