Na prenájom 3-izbový byt s balkónom a pivnicou v Kežmarku

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
68 m2

Poschodie:  
4.

okres Kežmarok
Kežmarok
pred 61 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 50 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám NA PRENÁJOM 3-izbový byt nachádzajúci sa v meste Kežmarok. Byt sa nachádza na 4. poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Celková podlahová plocha bytu je 68 m2 + 4 m2 má balkón. Byt je v pôvodnom stave (menené boli iba nové plastové okná). Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, spálne, detskej izby, kuchyne, toalety a kúpeľne. K bytu prislúcha pivnica. Byt je napojený na všetky inžinierske siete (plynovod, elektrina, kanalizácia a vodovod). Byt sa prenajíma v takom stave, ako ho môžete vidieť na fotografiách. V prípade záujmu je možnosť byt prenajať zariadený. Byt je k dispozícii ihneď. Bezproblémové parkovanie v okolí. Cena: 430,- eur/mesiac + energie. V prípade záujmu je možné byt kúpiť. Viac info na telefónnom čísle 0907 862 139, prípadne na recomp.poprad@gmail.com

Žiadne skryté poplatky. Cena nehnuteľnosti je konečná a zahŕňa províziu RK a vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie.

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti Recomp, s.r.o. a nemôžu byť ďalej použité bez nášho súhlasu.

Realitná kancelária Recomp, s.r.o. je zastrešená Realitnou Úniou Slovenskej republiky a správa sa v súlade s Realitným kódexom, ktorý vydala Realitná Únia Slovenskej republiky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.