Priestranný a zrekonštruovaný 3i byt na predaj na sídlisku Ťahanovce

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
80 m2

Poschodie:  
5. / 8

Košice
Sídlisko Ťahanovce 
pred 64 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 60 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

F013-113-MION3

Mgr. Michaela Onofrejová a Finanzpartner reality Vám ponúka na predaj priestranný 3 izbový byt po komplexnej rekonštrukcii, ktorý sa nachádza na Sofijskej ulici v Košiciach na sídlisku Ťahanovce.

3D Obhliadka : my.matterport.com/show/?m=ZadMSFn1HH5 ( link skopírujte a otvorte vo svojom prehliadači )

Bytový dom je v pôvodnom, avšak v zachovalom stave s výťahom. Slnečný a zrekonštruovaný byt sa nachádza na 5/8.poschodí s orientáciou na východ a na západ. Prešiel komplexnou rekonštrukciou, spojenou zo zmenou dispozície, s kompletnou výmenou inžinierskych sieti (voda, elektrika, plyn) v celom byte.

Dispozícia bytu s úžitkovou plochou 80,5 m2 pozostáva zo: vstupná chodba, 3 nepriechodné izby, oddelená kúpeľňa s vaňou, WC, loggia. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka vyrobená na mieru, plastové okná, Znížené sadrokartónové stropy v celom byte, vstavané LED osvetlenie, plynový sporák , vstavaná rúra, nerezový digestor, nové zárubne, vnútorné zateplenie stien, bezpečnostné a protipožiarne dvere. Súčasťou bytu je pivnica.

Pri rekonštrukcií bytu boli použité kvalitné stavebné materiály. Byt je vyprataný, čo dáva možnosť budúcemu majiteľovi jeho dozariaďovanie podľa vlastných predstáv.

Občianska vybavenosť je kompletná a dostupná. V blízkosti nájdete potraviny lekárne, zdravotné stredisko, bankomaty, textil, poštu, drogériu a zastávky MHD, školy, škôlky, detské ihriská, základné školy, tenisové kurty, lesopark.....

V prípade záujmu ma kontaktujte a dohodneme si termín obhliadky ( ID F013-113-MION3 )

Realitná kancelária Finanzpartner reality je celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá sa radí medzi špičku na realitnom trhu a ponúka svojim klientom individuálny, ľudský prístup a komplexné služby. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV.

V prípade kúpy nehnuteľnosti formou úveru , Vám zabezpečíme sprostredkovanie financovania prostredníctvom nášho centra .

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.