Lukratívny 2-izbový byt - Nitra (N012-112-MAROa)

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
4.

okres Nitra
Nitra
Stavbárska
pred 64 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 40 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

N012-112-MAROa

Realitná kancelária Nové bývanie Vám ponúka na predaj lukratívny 2-izbový byt na Stavbárskej ulici v Nitre (Staré mesto).

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, nachádza sa na treťom poschodí, pričom jeho výmera predstavuje 52 m2. Momentálne pozostáva z obývacej izby, spálne, kuchyne (možnosť prepojiť kuchyňu s obývacou izbou), chodby, kúpeľne a oddeleného WC. Byt sa predáva zariadený a prislúchajú k nemu tiež pivničné priestory. Táto lokalita je ideálna pre pokojné bývanie v tichom prostredí, pričom zároveň neprídete o benefity, ktoré Vám infraštruktúra mesta Nitra ponúka. V tesnej blízkosti sa nachádzajú školy, škôlka, potraviny, zastávka MHD, obchody a mnoho ďalšieho. Ďalšími pozitívami sú – zateplený bytový dom, klimatizácia či bezproblémové parkovanie priamo pred bytovým domom (možnosť prenájmu garáže v tesnej blízkosti).

Bytový dom je tehlový a prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2019 – nové rozvody, optika, nová sedlová strecha, vstupné dvere, elektroinštalácie.

Naša cena je konečná, bez akýchkoľvek skrytých poplatkov. V cene je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a aktívna pomoc pri vybavovaní úveru.

V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať, veľmi radi si dohodneme s Vami osobné stretnutie a zodpovieme Vám všetky Vaše otázky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Klimatizácia:
áno

Na mape: Lukratívny 2-izbový byt - Nitra (N012-112-MAROa)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.