2 izbový byt, Plešivec

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

Poschodie:  
2. / 3

okres Rožňava
Plešivec
pred 74 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 57 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

044-112-BABAa

Ján Homa z realitnej kancelárie BeMi vám ponúka na predaj priestranný, svetlý 2 izbový byt na Letnej ulici v Plešivci. Byt o celkovej výmere 52 m2 sa nachádza na 2. poschodí z 3.- bez výťahu, k bytu prislúchajú 2 pivnice na prízemí bytového domu. V byte sú nové plastové okná a zrekonštruované parkety. Byt sa predáva nezariadený a pozostáva z : predsiene, kuchyne, kúpeľne, 2 samostatných izieb a oddelenej toalety.

Lokalita bytu ponúka dobrú občiansku vybavenosť ( materská škola, základná škola, pošta, potraviny..),tiché prostredie a bezproblémové parkovanie.

Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať.

Realitná kancelária BeMi je celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá sa radí medzi špičku na realitnom trhu a ponúka svojim klientom individuálny, ľudský prístup a komplexné služby. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV.

V prípade kúpy nehnuteľnosti formou Hypotekárneho úveru , Vám zabezpečíme sprostredkovanie financovania prostredníctvom nášho Hypotekárneho centra.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: 2 izbový byt, Plešivec

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.