REZERVOVANÝ!!! 3 izbový tehlový byt s balkónom, Poprad- Veľká

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

okres Poprad
Poprad
Na letisko
pred 60 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 51 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DELTA PROPERTY - realitná kancelária z poverenia majiteľa  exkluzívne ponúka na predaj tehlový 3-izbový byt s balkónom v Poprade- časť Veľká, ulica Na Letisko. 

BYT: Výmera bytu je 70,55 m2 vrátane balkóna. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí ( pod bytom sú garáže a pivničné priestory) v tehlovom bytovom dome v Poprade- Veľkej . Byt sa predáva čiastočne zariadený. Energetický certifikát nebol vytvorený.  Byt je po kompletnej rekonštrukcii, má vymenené rozvody elektriny, plastové okná, plávajúce podlahy, murované jadro, vymenené interiérové dvere, kúpeľňa s rohovou vaňou , samostatná toaleta, kuchynská linka robená na mieru, balkón orientovaný na  východ, vstavaná skriňa v spálni.

DISPOZÍCIA: priestranná vstupná chodba, obývacia izba izba orientovaná: juh, západ, kuchyňa - západ, spálňa a detská izba s balkónom orientované na východ, kúpeľňa , samostatná toaleta. Príručná komora o rozlohe 1,52 m2, pivnica v suteréne o rozlohe 2,29 m2.

VÝHODY: balkón, vyhľadávaná lokalita,  parkovacie miesta pri bytovom dome. Bytový dom má vlastnú kotolňu, bytovka je tehlová.

LOKALITA: Byt sa nachádza v príjemnom prostredí, 10 minút pešo od centra mesta. 

Cena: 166.000,-€

Možnosť financovať hypotekárnym úverom. 

Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle 0917 206 415 alebo mailom a rada Vás prevediem danou nehnuteľnosťou.

V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárii.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: REZERVOVANÝ!!! 3 izbový tehlový byt s balkónom, Poprad- Veľká

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.