NOVOSTAVBA, NÍZKE NAKLADY NA BÝVANIE, DOBRÁ LOKALITA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
2. / 4

okres Poprad
Poprad
Uherova
pred 66 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 59 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DELTA PROPERTY ponúka na predaj 3-izbový byt s balkónom v novšom polyfunkčnom bytovom dome "ALFA" na Uherovej ul. v Poprade.

ROZLOHA: Byt má obytnú plochu 72m2 plus plocha balkóna.

KÚRENIE: vlastný plynový kotol so zásobníkom na teplú vodu a na streche bytového domu sa nachádzajú slnečné kolektory, ktoré zabezpečujú v slnečných dňoch ohrev vody.

BUDOVA: Polyfunkčný bytový dom "Alfa" bol kolaudovaný v roku 2009.

Mesačné náklady za byt sú veľmi nízke - pri dvoch osobách aktuálne mesačné platby sú spolu za všetky energie /voda, elektrina, plyn/ spolu cca.100,-eur.

POPIS BYTU: vstupná chodba, priestranná kúpeľňu, samostatné WC, kuchyňa spojená s obývacou izbou, ďalšie dve izby. V obývacej izbe je výstup na veľký balkón. V druhej izbe je francúzsky balkón. 

POSCHODIE: byt je na 2 poschodí z celkovo 4. V budove sa nachádza iba 12 bytov. 

Na 1.poschodí bytového domu sa nachádzajú okrem polyfunkcie aj spoločné priestory, ktoré slúžia ako odkladací priestor pre 12 bytov..

Lokalita, v ktorej sa bytový dom nachádza je vynikajúca - skvelé parkovanie, v blízkosti zastávka MHD, obchody, OC Max, Kaufland, Sintra.

Realitná kancelária DELTA PROPERTY sa riadi Všeobecnými podmienkami sprostredkovania, ktoré boli schválené Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný spolupracujúcou advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Okná:
Plastové

Na mape: NOVOSTAVBA, NÍZKE NAKLADY NA BÝVANIE, DOBRÁ LOKALITA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.