REZERVOVANÝ | 3i byt, 75 m² (+3,5 m² Loggia), 3/8p. Sibírska

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
75 m2

Poschodie:  
3. / 8

okres Prešov
Prešov
pred 64 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 42 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Dnes je už problém nájsť byt, ktorý je takmer bez zásahu a viete si ho úplne prispôsobiť svojim potrebám, predstavám, nakombinovať materiály, upraviť dispozíciu ... a zbytočne nepreplácať už hotové veci, ktoré sa Vám nepáčia. Jeden veľký 3 izbový však pre Vás máme a dokonca už s plastovými oknami a rekonštruovanou loggiou. Výhľad má do dvora a na domy a je na skvelom 3. poschodí. Dokonca je v tak skvele udržiavanom stave, že ho aj bez ďalších úprav viete rovno prenajať. A máme aj vlastné parkovacie miesto priamo pod oknom.

Byt je družstevný teda je nutná kúpa z vlastných zdrojov alebo bezúčelovým úverom s dočasným založením inej nehnuteľnosti. V čase 15% inflácie však kúpou tohto bytu ochránite vlastné zdroje. Idete do toho?

Realitné centrum PROFI REALITY SABOL vám EXKLUZÍVNE ponúka na PREDAJ PEKNÝ, družstevný 3 izbový byt na ulici Sibírska 23 v Prešove o celkovej úžitkovej ploche 80 m².

Z dôvodu obmedzenia počtu fotografií niektorými portálmi si viac fotiek pozrite tu: https://bit.ly/3xlMU6i (skopírujte link do Vášho prehliadača)

Lokalita:

Byt sa nachádza v plne občiansky vybavenej časti sídliska Sekčov s novými parkoviskami, v tichom prostredí v blízkosti zelene (lúky), chodníkov, ihrísk a športovísk. Vo veľmi komfortnej vzdialenosti bytového domu sa nachádzajú potraviny FRESH 50 m, OC MAX 150 m a v blízkom okolí nájdete všetky služby ako lekári, MŠ Čergovská 450 m, ZŠ Sibírska 250 m, MHD 50 m a prevádzky služieb a obchodu rôzneho zamerania, či reštauračné zariadenia. Akýkoľvek vlastník, či nájomca získa bývaním v tejto nehnuteľnosti perfektnú a rýchlu dostupnosť škôl, pracoviska, či zábavy.

Popis bytu:

3 izbový byt o podlahovej ploche 75 m² (údaj na LV + pivnica 1,5 m² + veľká loggia 3,5 m²) je po základnej rekonštrukcii. Nachádza sa na 3/8 poschodí s výťahom, v zrekonštruovanom a zateplenom bytovom dome s BEZBARIÉROVÝM vstupom a slušnými susedmi. Ide o veľmi príjemný byt s pekným výhľadom do vnútrobloku na jednej strane a na Ľubotice na druhej strane. Byt pozostáva z 3 obytných miestností a príslušenstva s veľkou kuchyňou a praktickou dispozíciou - viď pôdorys. Bytové jadro je UMAKARTOVÉ, avšak v TOP stave.

Rozsah Rekonštrukcie:

• Plastové okná v celom byte

• Kuchynská linka a radiátory

• Plávajúce podlahy v celom byte

• V byte je zavedený optický internet

• V obývačke je osadený elektrický krb pre romantickú atmosféru.

Byt je pre Vás vhodný ak:

• chcete bývať v lokalite s dobrou dostupnosťou centra mesta

• chcete si byt prispôsobiť presne podľa seba bez akýchkoľvek kompromisov

• ste rodinka s deťmi a vyhovuje Vám komfort tesnej blízkosti základnej, či materskej školy, ihrísk, športovísk a relaxu, či lekárov

• ste investor s cieľom okamžite na investícií zarábať (bezproblémový potenciál okamžitého prenájmu)

• chcete ochrániť peniaze pred infláciou.

Nehnuteľnosť je vo vlastníctve Bytového družstva (družstevný byt) a Anuitou (odkupnou hodnotou) cca 380,-€, financovanie prioritne z vlastných zdrojov s možnosťou financovania bezúčelovou hypotékou s dočasným založením inej nehnuteľnosti, ktorú pre Vás vybavíme priamo u nás. Bytový dom má energetický certifikát B. Skutočné náklady na bývanie predstavujú cca 176€ + el. 30,-€ + plyn 5,-€ / aktuálne na 2 osoby. Internet - OPTIKA 1000/20 Mb/s. Správca – Bytové družstvo.

Byt je k dispozícii od 01.07.2023. Obhliadky možné po dohode kedykoľvek.

Výhody ponuky:

• silný investičný potenciál, vysoká likvidita, BEZBARIÉROVÝ vstup

• kvalitná infraštruktúra a vybavenosť

• Inflačná ochrana

Cena, zahŕňa kompletné realitné a právne služby od prvého kontaktu po list vlastníctva s Vašim menom, zabezpečenie financovania a poistenia kupovanej nehnuteľnosti. PROFI REALITY SABOL ... meníme sny na realitu ...

ID: SV90BEx

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Družstevné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.