ZNÍŽENÁ CENA 3-IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM V REVÚCEJ - NA PREDAJ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
66 m2

okres Revúca
Revúca
pred 65 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 35 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ID:110-113-ANO3

VIDEO SI VIETE POZRIEŤ NA: youtu.be/s9FrAFXxLTs

3D OHBLIADKU BYTU SI VIETE POZRIEŤ, AK SI SKOPÍRUJETE NASLEDOVNÝ LINK DO PREHLIADAČA: my.matterport.com/show/?m=X6gppBrpSSc

Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný 3-izbový byt s balkónom na Ul. Fraňa Kráľa v Revúcej. Byt sa nachádza na 2. poschodí trojposchodového bytového domu a jeho úžitková plocha predstavuje 66,56m2. K bytu prislúcha aj kumbál na medziposchodí. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, je dispozične upravený, bytové jadro je murované a v časti bytového jadra sú nové elektrické rozvody, čím je posilnený el. prúd v kúpeľni a tiež v kuchynskej časti kvôli elektrickým spotrebičom, boli vymenené aj vodovodné a odpadové potrubia, osadené sádrokartónové podhľady s bodovým osvetlením a posuvné dvere. Samotná kúpeľňa pozostáva z priestrannej sprchovej časti, skrinkového setu s umývadlom a zrkadlom. Toaleta je samostatná. V byte sú plastové okná so žalúziami, nad balkónom je osadená strieška, podlahy v izbách sú laminátové, vo zvyšnej časti bytu je keramická dlažba. V kuchyni je nová, atypická, na mieru vyrobená kuchynská linka so spomaľovačmi, zabudovanými elektrospotrebičmi, a dostatkom úložného priestoru. V spálni sa nachádza vstavaný šatník po celej dĺžke izby a v detskej izbe tiež, ale o niečo kratší. V byte sú osadené nové interiérové dvere a bezpečnostné vchodové dvere so 6-bodovým uzamykaním. Byt je veľmi teplý, nevyžaduje si intenzívne vykurovanie, použitím jedného radiátora v byte dosiahnete dostatočnú, príjemnú teplotu.

Bytový dom bol taktiež rekonštruovaný, bola zateplená a upravená fasáda vrátane balkónov, vymenená strecha, stúpacie zariadenia a upravený interiér bytového domu. Parkovanie je umožnené priamo pred bytovým domom. Byt je veľmi optimistický a útulný, susedstvo je veľmi príjemné a okolie je pokojné. Revúca, ako okresné mesto, ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a je obklopené nádhernou prírodou.

Cena: 65 000€ Byt sa predáva s 2 vstavanými šatníkovými skriňami a elektrospotrebičmi zabudovanými v kuchynskej linke.

Prostredníctvom našich finančných analytikov a poradcov Vám pomôžeme s najvýhodnejším financovaním kúpy nehnuteľností.

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PROFESIONÁLNY SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.