3i byt 76m2 + 8m2 pivnica + pozemok 266m2, Liptovská - Trenčín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
76 m2

okres Trenčín
Trenčín
Liptovská
pred 61 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 57 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3izbový byt s rozlohou 76m2 v Trenčíne na ulici Liptovská. Byt je situovaný na 3. poschodí z 3 v panelovom bytovom dome bez výťahu. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou približne 8m2 a balkón s výmerou 3m2. Veľkou výhodou tohto bytu je aj spoluvlastnícky podiel na pozemku s rozlohou 7004m2. Vďaka tomuto pozemku je v okolí domu dostatok vlastných parkovacích miest a tiež priestor na prípadnú záhradku, posedenie a podobne. V bytovom dome je vlastná plynová kotolňa a na streche sú solárne panely na ohrev vody. Okrem toho boli na bytovke vymenené vchodové dvere, schránky a bola zateplená a zaizolovaná strecha.

Dispozične byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, z ktorej je vstup do dvoch samostatných veľkých izieb, kúpeľne, WC, šatníka a obývačky s balkónom. Chodbou sa ďalej dostaneme do kuchyne. Kuchyňa a obývačka sú momentálne prepojené štýlovým okienkom, ktoré je možné vybúrať a obnoviť tak prechod z kuchyne do obývačky.

Na byte boli vymenené plastové okná, bezpečnostné vstupné dvere Sherlock, murované jadro, elektrické rozvody v jadre a kuchyni, podlahy v celom byte a mnoho iného. Byt je veľmi príjemný a vzdušný. Kuchyňa a obývačka sú orientované na južnú stranu a obe samostatné izby sú orientované na sever, smerom k lesu. Vďaka tejto orientácii je byt príjemný aj v horúcich letných mesiacoch. V byte a jeho okolí je absolútny kľud a ticho. Ako bonus k tomuto bytu je nádherný výhľad z balkóna na pohorie Považský Inovec.

V blízkosti domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Sú tu viaceré škôlky, základná škola, Obchodné centrum Južanka, viaceré reštaurácie a pohostinstvá, zastávky MHD, zdravotné stredisko, poliklinika, zubná pohotovosť, veterinárna ambulancia, kultúrne centrum, a mnoho iného. Rodiny s malými deťmi zaiste poteší veľké množstvo detských ihrísk v okolí.

Parkovanie v okolí domu je bezplatné.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=nNaSxJWBETD

Cena domu je 139.900,-€.

Patrik Pavlík, RSc.

RADO Reality Group

Tel: +421 902 90 60 90

E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 3i byt 76m2 + 8m2 pivnica + pozemok 266m2, Liptovská - Trenčín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.