3i byt, 65 m2, garáž + státie, záhrada, Trenčín - časť Opatová

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
65 m2

okres Trenčín
Trenčín
Opatovská (časť SEVER Kubra)
pred 61 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 53 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality ponúka na predaj 3i byt v mestskej časti Opatová v Trenčíne. Byt je slnečný, má rozlohu 65 m2, nachádza sa na 1. poschodí a je z neho krásny výhľad na Trenčiansky hrad a pútnické miesto Skalka.

Bytový dom má plastové okná, nové vchodové dvere, nový plynový kotol na kúrenie, veľkorysé spoločné úložné priestory a nachádza sa tu len 6 bytov.

K bytu prináležia 2 pivnice, murovaná garáž (4x6m) a zastrešené státie pre 2 autá. Ku každému bytu tohto bytového domu je pridelená záhrada, ktorú majú majitelia v užívaní. V záhrade má majiteľ postavený altánok a záhradný domček. Toto vybavenie k bytu dodáva pocit bývania v rodinnom dome a taktiež tichá lokalita, v ktorej sa bytovka nachádza.

Byt prešiel rekonštrukciou, má plastové okná a vlastný nový kotol na ohrev teplej vody. V izbách je plávajúca podlaha, v kuchyni a kúpeľni je dlažba.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, v ktorej sa nachádza vstavaná skriňa, samostatnej kuchyne, veľkej obývačky, ktorá je dominantou tohto bytu, spálne, detskej izby, samostatnej kúpeľne a WC.

Byt je vzdialený od Trenčína len 5 km, kto hľadá kľud a pokoj na bývanie, tak tento byt je na to ideálny, bývate v meste a predsa s výhodami dediny. Najväčšími výhodami tohto bytu je posedenie v altánku, možnosť grilovania, pestovanie v záhrade a parkovanie v garáži.

V blízkosti škôlka, škola, potraviny, príroda a možnosť športového vyžitia a prechádzok.

Byt je kúpou okamžite voľný.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať:

Andrea Kotlebová

RADO Reality Group

Tel.: 0903400425

E-mail: kotlebova@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 3i byt, 65 m2, garáž + státie, záhrada, Trenčín - časť Opatová

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.