3i byt 81m2 + 6m2 terasa, možnosť kúpiť s garážou, Žilinská - Trenčín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
81 m2

Poschodie:  
1. / 3

okres Trenčín
Trenčín
Žilinská
pred 64 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 60 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj krásny 3-izbový byt s rozlohou 81m2 na 1. poschodí v tehlovom bytovom dome postavenom v roku 2007. Byt sa nachádza na ulici Žilinská v Trenčíne. K bytu je možné dokúpiť aj veľkú garáž s extra vysokým stropom, kde sa nachádza ďalší úložný priestor. Garáž sa nachádza priamo v bytovom dome a z terasy je na ňu vidieť. Okrem toho sa vedľa bytového domu nachádzajú aj parkovacie miesta v spoločnom vlastníctve majitelov tohto domu. Vaša návšteva tak bude mať vždy kde zaparkovať.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do dvoch samostatných izieb, obývačky s kuchyňou, do samostatného WC a kúpeľne. Súčasťou obývačky s kuchyňou je aj špajza a terasa. Terasa má rozlohu približne 5m2. V byte zostáva kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (rúra na pečenie, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, sklokeramická varná doska, umývačka riadu a digestor), regále v špajzi, vstavané skrine v izbách a na chodbe a tiež zariadenie v kúpeľni. Vďaka klimatizačnej jednotke bude tento byt príjemný aj počas horúcich letných dní.

Byt sa nachádza v tichej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. V okolí sa nachádza škôlka, základná škola, detské ihriská, LIDL, COOP Jednota, pekáreň, viacero reštaurácií a pohostinstiev, obchodné strediská Radegast a Rozkvet s množstvom rôznych obchodov a mnoho iného. Mladé rodiny s deťmi a športovo naladení ľudia zaiste ocenia bezprostrednú blízkosť hrádze, na ktorej sa dá vyblázniť na korčuliach, bicykloch, alebo si môžu len tak zabehať. Po hrádzi sa tiež jednoduchým spôsobom dostanete na Ostrov s mestským kúpaliskom alebo aj do centra mesta. No a ako to už s hrádzami často býva, aj za touto sa nachádza vodný tok, takže si na svoje prídu aj nadšenci rybárčenia alebo vodných športov.

Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.

Cena bytu je 199.900,-€

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=rVAuYZp8dV1

Patrik Pavlík, RSc.

RADO Reality Group

Tel: +421 902 90 60 90

E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno

Na mape: 3i byt 81m2 + 6m2 terasa, možnosť kúpiť s garážou, Žilinská - Trenčín

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.