Na predaj rodinný dom. Obec Borša

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
692 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Trebišov
Borša
pred 66 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 64 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Tomáš Székely a realitná kancelária CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj dvojpodlažný rodinný dom v obci Borša v blízkosti Rákocziho kaštiela

Obec sa nachádza v priamom prepojení medzi Košicami a Čiernu nad Tisou. Hranice s Maďarskom sú iba na kúsok, kde môžete nájsť širokú škálu aktivít, počnúc termálnym kúpaliskom, množstvom cyklotrás, turistických chodníkov a zábavného parku.

Dom sa skladá z dvoch podlaží s podlahovou plochou 195m2. Patrí k nemu terasa, garáž a v zadnej časti menšia záhrada. Pozemok je rovinatý s výmerou 692m2

Skladba domu : Dom je postavený z kombinácií kameňa, kvádrov a tehly. Vonkajšiu izoláciu tvorí cementový postrek. Predná a bočná časť je obložená umelými lištami ( CAJLING ). Pod nimi sú drevené lišty pripevnené na stenu kvôli vetraniu. Strecha je sedlová s 100mm izoláciou typu NOBASIL, následne hydroizolácia a lepenka. Okolo domu je drenážka.

Prízemie domu tvorí priestranná vstupná chodba, z ktorej sa dostanete do kuchyne a z kuchyne do obývačky. Opačná strana chodby nám otvára priestor do kúpeľne, špajze s východom do zadnej časti pozemku. Ďalej z chodby sa tak isto dostaneme po schodoch na poschodie, ktoré tvorí uvítacia hala a ďalšie izby.

Pozemok je rovinatý a na jeho vstupe sa nachádza príjazdová cesta pre autá s možnosťou parkovania aj v garáži. V zadnej časti pozemku je terasa aj maličká záhrada Na pozemku je aj studňa hlboká 10m s priemerom 80cm.. Dom je napojený plyn, elektriku, obecný vodovod a obecnú kanalizáciu. V dome sa vykuruje kvalitnými plynovými gamatkami typu LAMPART. Pokila chcete, môžete vykurovanie vyriešiť aj kotlom na tuhe palivo.

Nakoľko dom je veľký môže byť využitý ako zariadenie pre seniorov s celoročným pobytom prijímateľov sociálnej služby. Počet klientov je cca.15 v zložení ženy a muži. Zriaďovateľom zariadenia môže byť obec ako aj fyzická osoba. Dom tak isto sa môže použiť ako penzión, jednoduché ubytovacie zariadenie typu minimálne s 5

izbami.

V obci je škôlka, základná škola, pošta, novozrekonšturovaný Rákocziho kaštieľ, ktorý láka mnoho turistov po celý rok. Tí, ktorí poznajú tento kraj, dobre vedia aj o skvelej vinárskej tradícií. Milovníci dobrého vína sa tu budú cítiť ako doma. Pre nového majiteľa kúpa rodinného domu je tou najlepšou investíciou. V budúcnosti ho môže využiť aj z pohľadu prenájmu, ktoré ponúka samotné okolie a Tokajská oblasť navštevovaná turistami.

Kúpna cena nehnuteľnosti je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

Pri záujme o obhliadku kontaktujte certifikovaného realitného makléra Tomáša Székelyho na telefónnom čísle 0904 932 188

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno
Internet:
áno

Na mape: Na predaj rodinný dom. Obec Borša

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.