LEXXUS | LUKRATÍVNA LOKALITA NA HRADNOM KOPCI - DOM S POZEMKOM

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
557 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
Bratislava
Staré Mesto
Rubinsteinova
pred 68 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 46 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť LEXXUS, a.s. ponúka na predaj lukratívny rezidenčný pozemok s rodinným domom vo vyhľadávanej lukratívnej lokalite ČERVENÝ KRÍŽ.

Dvojpodlažný rodinný dom, ktorý bol skolaudovaný a uvedený do používania v rokoch 1971-1972 sa nachádza v radovej uličnej zástavbe so vstupom cez predzáhradku (PREDNÉ ÁTRIUM) zo strany Rubinsteinovej ulice.

Technické parametre:

Rodinný dom má technické prízemie – kotolňa, veľká izba/ hobby room, dve predsiene, práčovňa s WC, pivnica, garáž a schodisko. Poschodie zo strany Rubinsteinovej ulice predstavuje obytnú časť domu. Na poschodí je 6 izieb - 2 krát obývačka , 3 spálne a izba, ktorá má kuchynku a sociálne zariadenie na konci predĺženého traktu, dve chodby, dve kúpeľne, špajza a dve toalety. Z obývacích izieb je priamy výstup do záhrady, do ZÁHRADNÉHO ÁTRIA.

Dom je udržiavaný a je napojený na všetky infraštruktúrne siete mestskej časti.

Použitý stavebný materiál sú pórobetónové tvárnice (dnes Ytong) - výborná nosnosť (udrží niekoľko podlaží - možná nadstavba), murivo sa vo výrobnom procese napeňuje a tak je tepelnou izoláciou (bez zateplenia vhodné na výstavbu pasívneho domu), objemovo stály, akumuluje teplo, odoláva dobre vlhkosti.

Predná fasáda je zakrytá materiálom Slovinyl Siding. Okná sú zdvojené, v spálňovom trakte sú nové plastové okná. Okná zo strany ulice sú doplnené žalúziami. Rovná strecha je v dobrej kondícii (nikde nezateká). Vykurovacia sústava domu je centrálna, zdroj je plynový kotol v dobrej kondícii a je pravidelne servisovaný. Na poschodí sú liatinové radiátory a klasický tehlový krb. Podlahy sú prevažne z PVC krytiny a keramickej dlažby.

Rodinný dom so zastavanou plochou a nádvorím s výmerou 286m2 a s pozemkom s výmerou 271m2 sa nachádza vo vyhľadávanej lukratívnej lokalite ČERVENÝ KRÍŽ Bratislava – Staré Mesto.

ZÁHRADNÉ ÁTRIUM s nádhernými ružami, ovocnými, okrasnými a ihličnatými stromami vytvára veľmi príjemné prostredie s pekným výhľadom. Vďaka átriu je interiér domu lepšie presvetlený a vytvára bližší kontakt majiteľov s prírodou bez narušenia súkromia.

CENA NEHNUTEĽNOSTI: 1 milión Eur.

TOPPONUKA

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220V
Terasa:
áno
Internet:
áno

Na mape: LEXXUS | LUKRATÍVNA LOKALITA NA HRADNOM KOPCI - DOM S POZEMKOM

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.