Rodinný dom s bazénom na Kolibe

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
492 m
2
Plocha pozemku:  
1100 m
2
Bratislava
Koliba
Jeséniova
pred 95 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 37 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Veľmi dobre riešený, priestranný a slnečný rodinný dom s úžitkovou plochou 492 m2 a priestrannou záhradou rozmeru 1100 m2 sa nachádza v uzavretom areáli v obľúbenej lokalite Bratislavy - Koliba.

DISPOZÍCIA

Denná časť domu sa skladá z veľkej obývacej izby s krbom a biliardom, pracovne, jedálenskej časti, priestrannej kuchyne s komorou. Na prízemí sa nachádza aj hosťovská izba s kúpeľňou. Poschodie delí osvetlené točité schodisko so svetlíkom, tvoria ho 4 spálne (a 2 kúpeľne) s vysokými stropmi a s vlastným balkónom, ktorý poskytuje krásny výhľad na panorámu Bratislavy. V suteréne domu je fitness, sauna, sprcha a relaxačná zóna a množstvo úložného priestoru. Zo suterénu je prístup na nižšiu časť záhrady s bazénom a s priestorom na oddych alebo rodinné či kamarátske posedenie.

VYBAVENIE

Dom sa predáva čiastočne zariadený a vybavený vrátane elektrospotrebičov ako vstavané kuchynské spotrebiče ako chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, el. varná platňa a umývačka riadu. Súčasťou vybavenia je aj klimatizácia, podlahové kúrenie, automatická závlaha, sauna a i.

LOKALITA

Lukratívna lokalita Koliba je jednou z najvyhľadávanejších a najluxusnejších lokalít v Bratislave. Dom sa nachádza na uzavretej ulici, čo ponúka bezpečné rodinné bývanie. Na dosah ruky tu máte rušné ulice mesta, ale aj krásnu prírodu Malých Karpát, ktoré sú ideálnym miestom na trávenie voľného času osamote alebo s rodinou.

CENA A DOPLŇUJÚCE INFO

Dom ponúka priestor na parkovanie až pre 7 áut - dva parkovacie miesta sa nachádzajú v garáži, v zadnej časti záhrady je možnosť parkovania pre 4 autá a je možnosť zaparkovať auto aj pred bránu domu.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo.

Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
Na pozemku
Počet balkónov / loggií:
1
Šatník:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Bazén:
áno
Sauna:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno

Na mape: Rodinný dom s bazénom na Kolibe

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.