NA PREDAJ RODINNÝ DOM VO VÝBORNEJ LOKALITE, RASTISLAVOVA ULICA, KOŠICE

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
208 m
2
Plocha pozemku:  
400 m
2
Košice
Juh 
pred 68 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 60 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ing. Viktória Belásová a Diamond Reality, Vám ponúkajú na predaj Rodinný dom s pozemkom vo výbornej lokalite na JUHU na Rastislavovej ulici.

>>>VIDEOOBHLIADKU bytu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/Vj_9Q_CTpuE

>>>3D PREHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://my.matterport.com/show/?m=7wxvoXAyLkm

>>>Odkaz na GOOGLE STREET VIEW: https://sdu.sk/5Ez3

Rodinný dom sa nachádza na Rastislavovej ulici, veľmi známej a frekventovanej ulici v Košiciach. Nachádza sa na pozemku s rozlohou 4á a samotný rodinný dom disponuje úžitkovou výmerou v spodnej časti 108 m2 ,ďalších 108m2 poskytuje plnohodnotné podkrovie, ktoré doteraz nebolo obývané plus sčasti je dom podpivničený. Dispozícia domu nám ponúka priestrannú vstupnú verandu, kotolňu, kúpeľňu, samostatné WC, po ľavej strane sa dostaneme cez kuchyňu do jednej izby a miestnosti s prechodom do podkrovia a po pravej strane sa po chodbe dostaneme do ďalších dvoch izieb.

V rámci rozlohy je pozemok veľmi dobre využitý a za domom je naozaj priestranná záhrada i so záhradným domčekom. Napriek tomu že sme v centre na záhrade máte pocit akoby ste sa ocitli mimo rušného mesta.

Dom je v pôvodnom stave, rekonštrukcia sa dotkla len výmeny plastových okien a v prednej časti je dom zateplený s novou omietkou. Malými úpravami na pozemku, môžete pohodlne parkovať vo dvore čo v dnešnej dobe určite oceníte.

Nachádzajú sa tu kompletné inžinierske siete : kanalizácia, mestská voda , elektrina, plynové kúrenie.

Čo sa týka lokality nachádzame sa len pár metrov od samotného centra Košíc a v blízkosti nájdete kompletnú občiansku vybavenosť (základná škola, škôlka, nemocnica, potraviny, obchodné centrum , pošta a neďaleko samotná hlavná ulica).

Skvelá voľba ak ste milovníkom bývania v centre, no z pohľadu lokality perfektné miesto i pre Vaše podnikanie.

Ak sa vám tento dom páči, môže byť Váš za 239.990 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Zavolajte mi na číslo 0918 646 208 a dohodnite si obhliadku.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.