Rozostavaný dom s platným stavebným povolením na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
1061 m
2
Košice
pred 60 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 57 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Tomáš Székely a realitná kancelária CASSOVIA REALITAS Vám dáva do pozornosti rozostavaný rodinný dom s platným stavebným povolením v obci Kokšov – Bakša.

Vzdialenosť patrí tiež k jedným z bodov, ktoré rozhodujú, či záujemca sa rozhodne kúpiť nehnuteľnosť.

Pri tomto dome na túto otázku ani nemusíme odpovedať, nakoľko sme na skok od metropoly východu. Rozostavaný rodinný dom sa nachádza už v spomínanej obci Kokšov – Bakša vzdialenej iba 12km od Starého Mesta v Košiciach.

Na dome sa začala masívna rekonštrukcia od základov, ktorá zahŕňala rekonštrukciu pôvodnej strechy, plastových okien Salamander ( izolačné trojsklo ), zmenu vnútornej dispozície, izoláciu vnútorných podláh, natiahnutie novej elektro a vyliatie základovej platne o výmere 50m2, kde je možnosť dobudovania ďalších izieb, prípadne kuchyne s jedálňou a obývačkou.

Skladba domu je z časti kameň ( 60% ) a z časti porfix ( 40% ). Strecha je z falcovaného plechu ošetrená polyuretanovou farbou. Dom je napojený na inžinierske siete ako je plyn, elektrika, obecný vodovod, žumpa. V dome je privedený aj optický internet.

Rozloha pôvodnej časti domu je 100m2 a novej prístavby 50m2.

Na pozemku o výmere 1061 m2 sa nachádza garáž s dielničkou, zimná pivnica a tiež pivnica pod časťou domu. Na pozemku sú aj ovocné stromčeky a vinič.

Dom sa predáva s platným projektom a vydaným stavebným povolením pre jeho dokončenie. Projekt je k dispozícií na vyžiadanie.

V obci sú obchody, základná škola, MHD s priamym spojom do mesta Košice. Vo vedľajšej obci je pošta, zdravotné stredisko.

Kúpna cena nehnuteľnosti je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

Pri záujme o obhliadku kontaktujte certifikovaného realitného makléra Tomáša Székelyho na telefónnom čísle 0904 932 188

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.