Komfortná vila s bazénom, 414 m2, ul. Diamantová

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
414 m
2
Plocha pozemku:  
1021 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
Košice
Západ 
pred 67 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 60 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte komfortný a zároveň útulný domov pre Vás a Vašu rodinu? Prípadne túžite spojiť Vaše bývanie s podnikaním? Chcete bývať na dosah od centra mesta, ale pritom chcete tráviť Váš čas na príjemnom a tichom mieste? Máme pre Vás riešenie.

Exkluzívne ponúkame na predaj komfortnú a luxusnú rodinnú vilu, ktorá sa nachádza v pokojnom a tichom prostredí, v lokalite Košice Západ, na Diamantovej ulici, v bezprostrednej blízkosti centra mesta. Táto vila svojou veľkosťou uspokojí aj viac člennú rodinu a svojim komfortom aj najnáročnejších klientov. Dvojpodlažná rodinná vila má celkovú rozlohu 414 m2, prízemie vily tvorí oddychová zóna, ktorej súčasťou je bazén, dve sauny, vstupná miestnosť, oddychová miestnosť, samostatná kuchyňa, viacero toaliet, šatní, sprchy a technické miestnosti. Na druhom podlaží sa nachádza veľká hala prepojená s kuchyňou, s krbom, galériou a panoramatickými oknami, štyri samostatné spálne, sklad a dve kúpeľne, pričom v jednej sa nachádza veľká masážna vaňa a sprchovací kút, v druhej sprchovací kút a toaleta.

Pozrite si video prehliadku vily skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/oFIPUtU0YWI

Rodinná vila bola zrekonštruovaná v roku 2004, časť horného podlažia s galériou a strecha vily boli opäť rekonštruované v roku 2017, vila je postavená z tehál, zateplená polystyrénom, strechu pokrýva asfaltový šindeľ, okná sú plastové päť komorové. Vila je napojená na všetky inžinierske siete, kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom, pričom sa jedná z časti o podlahové kúrenie a z časti o kúrenie prostredníctvom radiátorov.

Kuchyne sú vybavené komplet vstavanými spotrebičmi, nachádzajú sa tu šatníky, vstavané skrine a množstvo odkladacieho priestoru, miestnosti na druhom podlaží majú vonkajšie žalúzie. Bazén je kompozit zo živice a skleného vlákna, má dĺžku 12 metrov, protiprúd, postupne sa zvažuje a je tu možnosť jeho napojenia na tepelné čerpadlo, sauny sú obe značky Klafs.

Na rovinatom oplotenom pozemku v rozlohe 1021 m2 sa nachádza veľká terasa s vonkajšou vírivkou, ktorá je napojená na samostatný plynový kotol, parkovisko pre šesť áut, automaticky otvárateľná brána, a veľká záhrada s rôznymi zákutiami, ktorá poskytuje dostatočné súkromie a pokoj.

Táto rodinná vila je vhodná pre náročných klientov, ktorí si potrpia na komfort a súkromie a zároveň chcú bývať na dosah od centra mesta v absolútnej blízkosti občianskej vybavenosti. Zároveň je tu možnosť využitia časti vily, resp. celej vily na podnikateľské účely, vila má obrovský potenciál, je ideálna napríklad na prepojenie Vášho podnikania s Vašim bývaním.

V mestskej časti Košice Západ sa nachádzajú materské, základné a stredné školy, rôzne obchody a služby, reštaurácie, kaviarne a taktiež množstvo zastávok MHD.

Ak Vás táto ponuka zaujala, tak ma neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - 0905 190 720 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Bazén:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.