Novostavba rodinného domu, Pánsky les Košice-okolie

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
185 m
2
Plocha pozemku:  
920 m
2
okres Košice - okolie
Malá Ida
pred 66 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 64 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v lokalite Pánsky les II "Za Berekom", 10 minút od centra Košíc.

Luxusný rodinný dom vám poskytuje 253m2 využiteľnej plochy, je súčasťou dvojdomu. Pozostáva z dvoch nadzemných podlaží: Prízemie - vstup, hosťovská izba, obývacia izba s kuchyňou, komora, kúpeľňa s WC, garáž a terasa 1.poschodie - chodba, 2x detská izba, spálňa, šatník, kúpeľňa, kúpeľňa s WC a horná terasa. Pôdorysy jednotlivých podlaží nájdete vo fotogalérii.

STAVBA

Dom je postavený z brúsených keramických tehál hrúbky 300 mm s izoláciou proti zemnej vlhkosti a radónu, strecha je plochá so štrkovým zásypom a poplastovaným plechom, zateplená fasáda minerálnou vlnou, okná z izolačného trojskla, predpríprava na vonkajšie žalúzie, garáž so sekcionálnou bránou s elektrickým pohonom. Dom je napojený na komplet inžinierske siete: voda, plyn, elektrina,  kanál, predpríprava na optický kábel, vykurovanie je formou plynového kondenzačného kotla - teplovodné vykurovanie s nútenou cirkuláciou formou podlahového vykurovania.

Dom bude dokončený do štádia: ŠTANDARD - vnutorné omietky s náterom, podlahy a dlažby, dvere a zárubne, sanita a obklady v kúpeľniach, bez kuchynskej linky, zámková dlažba okolo domu, hrubé terénne úpravy, oplotenie - gabiónova stena.

Termín dokončenia domu do štádia štandard je koniec marca 2023.

Dom je postavený na rovinatom pozemku s výmerou 920m2. Zastavaná plocha domu je 148m2.

Panský les ponúka panenské prostredie prírody s množstvom aktivít pre športové vyžitie.  V obci Malá Ida sa nachádza materská a základná škola, známa pekáreň pri miestnych potravinách, hotel s reštauráciou, pizzeria, či pošta.

Ak vás táto ponuka zaujala a radi by ste sa dozvedeli viac, neváhajte ma kontaktovať.

V prípade financovania kúpy domu hypotekárnym úverom, vám naši finanční sprostredkovatelia vedia pomôcť s vybavením hypotekárneho úveru podľa vašich individuálnych požiadaviek.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terasa:
áno
Šatník:
áno

Na mape: Novostavba rodinného domu, Pánsky les Košice-okolie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.