Rodinný dom vo vyhladávanej a tichej lokalite

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
176 m
2
Plocha pozemku:  
223 m
2
okres Michalovce
Michalovce
pred 61 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 52 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v peknej a tichej mestskej časti Michalovce.Dom je v pôvodnom stave s novým fasádnym náterom a má škrídľovú sedlovú strechu.Je postavený z kvádra a tehly.Je napojený na všetky IS./voda,elektrika,plyn,kanalizácia/.Na prízemí sa nachádza garáž s montážnou jamou,špajzou a wc.Na vyvýšenom prízemí sa nachádza veľká obývacia miestnosť s kuchyňou a chodbou.Na poschodí sa nachádzajú dve spálne.Jedna je s terasou s pekným výhľadom na Michalovce a druhá s balkónom.Na medziposchodí sa nachádza kúpelňa s wc a pracovňa.Podpivničená časť domu má 83m2.V suteréne sa nachádza kúpelňa,ktorá sa využíva ako práčovňa,skladová miestnosť,kotolňa a dielňa z ktorej sa dá vyjsť na zadný dvor.Dispozične je dom veľmi dobre riešený.V relatívnej blízkosti domu sa nachádza aj plná občianska vybavenosť./potraviny,krčma,reštaurácia,MHD/.Hneď vedľa domu je ZŠ a v okolí lesopark Hrádok a hvezdáreň na Hrádku.Úžitková plocha domu je 176m2 a celková plocha pozemku je 223m2.Cena domu 249 900 € vrátane poplatkov realitnej kancelárie.Dohoda je istá a poprosím iba vážni záujemcovia.V prípade potreby Vám vieme pomôcť aj s vybavením financovania nehnuteľnosti.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobré reality.sk/kariéra

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.