5 izbový rodinný dom s bazénom, Moravany nad Váhom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
155 m
2
Plocha pozemku:  
540 m
2
okres Piešťany
Moravany nad Váhom
pred 85 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 43 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

179714 - Ponúkame na predaj 5-izbový rodinný dom (bungalov) s bazénom, postavený na pozemku o ploche 540m2 a s úžitkovou plochou 155m2.

Dispozične pozostáva: vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba, jedálenská časť, 4 izby, 3 kúpeľne, technická miestnosť. Dom je napojený na všetky IS- obecná voda, kanalizácia, plyn, elektrika. Vykurovanie a ohrev vody zabezpečuje plynový kotol zn. Vaillant, a taktiež možnosť vykurovania krbom na tuhé palivo. Všetky okná sú plastové s roletami, podlahy-laminátové, na chodbe, v kúpeľniach a kuchyni-dlažba. V dome je v každej izbe klimatizovaná jednotka.

Celá nehnuteľnosť ako aj dvor je zabezpečená kamerovým systémom. Na dvore za domom sa nachádza vyhrievaný bazén s možnosťou prekrytia a teda celoročným využívaním a altánok.

Rodinný dom sa nachádza v obci s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou ( ZŠ, MŠ, reštaurácie, pošta, potraviny, obecný úrad, lekári, MHD..),v tichej lokalite, v zástavbe nových domov. Nehnuteľnosť je bez ďalších investícií. Maklér odporúča!!!

V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia - Spolupracujeme so všetkými bankami a stavebnými sporiteľňami na Slovensku.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Ďalších viac ako 400 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: 5 izbový rodinný dom s bazénom, Moravany nad Váhom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.