Rekonštruovaný rodinný dom, chalupa Oľšavka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m
2
Plocha pozemku:  
788 m
2
okres Spišská Nová Ves
Oľšavka
pred 74 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 52 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 8124 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ RODINNÝ DOM PRI LESE nachádzajúci sa v atmosferickom vidieckom prostredí v blízkosti lesa, neďaleko pohoria Branisko, v obci Olšavka pri Spišských Vlachoch. Menšia obec, s celkovým počtom do 200 obyvateľov, je situovaná neďaleko hlavných trás v smere Sp. Nová Ves - Krompachy - Košice alebo aj diaľnice D1 v smere na Prešov (vzdialenosti: Krompachy 11 km, Spišská Nová Ves 23 km, Prešov 47 km, Poprad 53 km, Košice 80 km). Dom sa nachádza na pozemku s celkovou výmerou 788 m2. Pozemok je situovaný na slnečnom mieste, v tichom prostredí na začiatku dediny neďaleko kostola, s dostatočným súkromím. Od domu k lesu je to na skok. Lesné cesty v okolí obce sú vhodné aj na cykloturistiku, pričom spájajú dedinu všetkými smermi s obcami v podhorí Braniska, smerom na Galmus (Zahura) či Dreveník.

Rodinný dom je jednopodlažný objekt s neobývaným podkrovím, čiastočne podpivničený. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba (gang), obývacia izba s kachľovou pecou, veľká obytná miestnosť (slúžia ako detská izba), spálňa so šatníkom, kúpelňa s WC, kuchyňa a špajza. Z kuchyne je cez chodbu výstup na prestrešenú zimnú záhradu/terasu vybavenú pohodlným sedením pri veľkom stole, odkladacím priestorom či grilom. Na poschodí sa nachádza veľký nevyužitý podkrovný priestor, ktorý možno ľahko zobytniť. Zastavaná plocha domu je cca 140 m2.

Dom je KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ (2012), priebežne udržiavaný v dobrom technickom stave, Má plastové okná, plávajúce podlahy, zateplenú fasádu (polystyrén 10 cm), nové vnútorné rozvody elektroinštalácie, vody a odpadu. Vykurovanie domu je riešené ako ústredné, zabezpečené je plynovým kotlom (zn. Viesmann), ale nachádza sa tu aj účinná kachľová pec, ktorú je možné taktiež využiť. Dom má napojenie na inžinierske siete (el. energia, vodovod, plyn), kanalizácia je riešená žumpou. Na pozemku za domom sa nachádza DVOJGARÁŽ a HOSPODÁRSKA ČASŤ s dostatočným skladovacím priestorom.

DOM JE IDEÁLNY NA POKOJNÉ RODINNÉ BÝVANIE ALEBO AJ AKO CHALUPA NA REKREÁCIU.

V PRÍPADE ZÁUJMU ZA DOMOM SA NACHÁDZA ZÁHRADA - PREDÁVA SA SAMOSTATNE (1500 m2) s krásnymi výhľadmi na dedinu a okolie, na ktorej sa nachádzajú ovocné stromy. Záhrada má prístup aj zo zadnej časti a z tohto dôvodu môže byť potenciálne využitá aj ako samostatný stavebný pozemok. Cena za záhradu je dohodou.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Mierny svah

Na mape: Rekonštruovaný rodinný dom, chalupa Oľšavka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.