Nízkoenergetický 5i RD na rozľahlom pozemku, Pánsky chodník - Pezinok

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
195 m
2
Plocha pozemku:  
909 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Pezinok
Pezinok
pred 63 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 59 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 5 izbový nízkoenergetický rodinný dom lokalita Pánsky chodník- ul. Šteberlova, Pezinok. Postavený na veľkorysom pozemku o rozlohe 909m2, zastavaná plocha 244m2, úžitková plocha 195m2.

Rodinný dom je v štádiu rozostavanej hrubej stavby vrátane kvalitných hliníkových oknien( trojkomorové), inžinierske siete privedené na pozemok (voda, elektrina, plyn, vodomerná a kanalizačná šachta, elektromer), betónové oplotenie.

PEZINOK je staré vinohradnícke mesto chránené oblými svahmi Malých Karpát, ktoré sú od nepamäti nemými spoločníkmi jeho bohatej histórie. Blízkosť hlavného mesta Bratislavy, ľahká dostupnosť cestnou a železničnou dopravou, pretrvávajúca tradícia vinohradníctva a vinárstva, ako aj špecifická gastronómia sú stále väčším lákadlom pre turistov a každodenných návštevníkov mesta.

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.