Na predaj rozostavaný Rodinný dom v obci Ruskov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
260 m
2
Plocha pozemku:  
406 m
2
okres Košice - okolie
Ruskov
pred 63 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 52 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj rozostavaný RD v obci Ruskov, vzdialenej 20 km od Košíc s dojazdom 20 min., s možným príjazdom po diaľnici. Ide o uzavretú novostavbu RD.

Úžitková plocha : 260m2, zastavaná plocha : 130m2.

Dispozícia RD :

- 1 NP : vstupná chodba, samostatné WC, samostatná kúpeľňa, technická miestnosť (priestor pre kotol, práčku, sušičku), špajza, 3 x nepriechodná izba, obývacia izba spojená s kuchyňou a s výstupom na terasu,

- 2 NP : veľkorysý, otvorený priestor, ktorý si budúci majiteľ môže upraviť podľa svojich predstáv. Je možné z neho vytvoriť dve, až tri obytné izby podľa preferencií, s kúpeľnou a WC. Prípadne ponechať celé druhé poschodie ako otvorenú galériu, alebo ateliér.

IS : obecná voda, vlastná studňa s dobrou výdatnosťou, elektrika, obecná kanalizácia a optika. Na hranici pozemku sa v prípade záujmu nachádza aj plynová prípojka.

Skutkový stav : Konštrukcia objektu - tehlová 30cm. Okná – trojsklo, rámy z vnútornej strany bielej farby, z vonkajšej tmavý dub. Sedlová strecha s HPS pogumovaným plechom. Rovinatý pozemok o rozlohe 406m2 je po bokoch a v zadnej časti ohraničený plotom.

Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, cykloturistika. Nehnuteľnosť sa nachádza v centre obce, výborná občianska vybavenosť – zdravotné stredisko, predajňa potravinárskeho tovaru, ihrisko, základná škola, materská škola, autobusová zastávka.

V prípade záujmu ma kontaktujte na t.č. 0908 549 945.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
neuvedené
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V

Na mape: Na predaj rozostavaný Rodinný dom v obci Ruskov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.