Novostavba rodinného domu, 120 m2 na 6,5 ár. pozemku, Ruskov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
120 m
2
Plocha pozemku:  
648 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Košice - okolie
Ruskov
pred 68 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 63 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu typu bungalov v obci Ruskov, ktorá je od úplného centra Košíc vzdialená cca 20 kilometrov. Rodinný dom sa nachádza v tichej obci s dostatočným kľudom a súkromím, zároveň je tu však vďaka napojeniu na diaľnicu veľmi rýchla dostupnosť do mesta.

Pozemok rodinného domu má rozlohu 648 m2, úžitková plocha domu je 120 m2. Jedná sa o murovaný rodinný dom postavený z tehál s hrúbkou 300 mm, zateplený 20 cm polystyrénom, strecha je pultová, pokrytá plechom. Okná sú plastové - trojsklá vo farbe biela. Kúrenie je elektrické podlahové, zabezpečené tepelným čerpadlom. Je tu taktiež predpríprava pre krb a vonkajšie žalúzie. Rodinný dom je napojený na studňu, odpad je zabezpečený žumpou, je tu možnosť budúceho napojenia na verejný vodovod. Pozemok rodinného domu je ideálneho obdĺžnikového tvaru, je rovinatý s krásnym výhľadom na okolitú prírodu. K domu vedie asfaltová cesta, v poslednom úseku spevnená cesta pokrytá makadamom.

Jedná sa o 4-izbový jednopodlažný rodinný dom, ktorý má obývačku prepojenú s kuchyňou s východom na terasu orientovanú na juh, tri samostatné spálne, technickú miestnosť, komoru, dve kúpeľne a samostatnú toaletu. Súčasťou je taktiež podstrešný odkladací priestor. Dom bude pri predaji dokončený do štádia "holodom" a skolaudovaný, je potrebné dokončiť interiérové prvky (kúpeľne, kuchyňu, podlahy a interiérové dvere), fasáda domu a terénne úpravy sú v štádiu dokončovania.

V obci Ruskov sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (škôlka, škola, lekár, lekáreň, potraviny, pizzeria, športové zariadenia, vlakové a autobusové spojenie do Košíc).

Ak Vás táto ponuka zaujala, tak ma neváhajte kontaktovať: Zdenka Kažimirová - 0910 984 460 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Internet:
áno

Na mape: Novostavba rodinného domu, 120 m2 na 6,5 ár. pozemku, Ruskov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.