Rodinný dom blízko centra Spišská Nová Ves

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
130 m
2
Plocha pozemku:  
554 m
2
okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
Vajanského
pred 72 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 54 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 8138 - Ponúkame na predaj RODINNÝ DOM SO ZÁHRADOU nachádzajúci sa v TOP LOKALITE na pokojnej ulici v blízkosti centra mesta Spišská Nová Ves. Celkový výmera pozemku, na ktorom je dom situovaný, je 554 m2. Pozemok je slnečný, záhrada je orientovaná na východ. Dom je súčasťou domoradia rodinných dvojdomov. Objekt je jednopodlažný, s obytným podkrovím so sedlovou strechou (krytina BRAMAC). Dom je čiastočne podpivničený, zastavaná plocha je 103 m2, úžitková plocha celkom cca 130 m2 (75 m2 prízemie, podkrovie 55 m2).

Dom TEHLOVEJ KOŠTRUKCIE (plná pálená tehla) bol postavený v 30.-tych rokoch minulého storočia. ROZSIAHLA REKONŠTRUKCIA BOLA REALIZOVANÁ V ROKOCH 2000-2001. Prvotným motívom prestavby bola snaha zobytniť podkrovie, v rámci rekonštrukcie sa však realizovala celková modernizácia domu. V rámci nej bola rekonštruovaná strecha spojená s výmenou strešnej krytiny, doplnená paropriepustnou fóliou, izoláciou minerálnou vatou. Do podkrovia boli zavedené nové rozvody vody, odpadu, elektroinštalácie. V stenách podkrovia sú zachované a priznané drevené prvky strechy. Zároveň bola realizovaná v celom dome výmena okien na plastové okná, riešené nové laminátové podlahy v izbách, dlažba na chodbe a v kúpeľniach (na prízemí aj v podkroví). Riešený bol vstup do domu cez zimnú záhradu, ktorá slúži aj ako predsieň.

Dispozične je dom prispôsobený na pohodlné jednogeneračné bývanie s obytnými miestnosťami na dvoch podlažiach. Na prízemí sa nachádza zimná záhrada-predsieň, chodba, kúpelňa s WC, kuchyňa so špajzou, veľká obývacia izba a spálňa. Na poschodie vedie drevené schodisko, kde sa nachádza chodba, kúpeľňa, WC, a dve obytné miestnosti. Podkrovie je presvetlenné strešnými oknami smerom do záhrady. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (plyn, voda, kanál, elektrina). Vykurovanie domu je riešené ako plynové, zabezpečené lokálne gamatkami v izbách.

Na pozemku vzadu sa nachádza pôvodný drevený altánok, ktorý slúžil ako kartáreň. Na záhrade sú ovocné stromy (hruška, slivka, jablone). V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, centrum mesta je v bezprostrednej blízkosti.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina
Vnútorný kozub:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: Rodinný dom blízko centra Spišská Nová Ves

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.