REB.sk Na predaj 3. izb. rodinný dom vo Svätom Jure.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1 m
2
Plocha pozemku:  
1093 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Pezinok
Svätý Jur
Svätý Jur - mesto
pred 66 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 62 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3 izbový rodinný dom v príjemnej lokalite Pezinské Záhumenice v mestečku Svätý Jur.

Rozmery:

pozemok: 1039m2

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

Vyvýšené prízemíe domu korešponduje vstupnou chodbou - verandou, samostatným WC, halou so vstupom do všetkych miestností, obývaciou izbou, spálňou, kuchyňou s praktickou vetrateľnou špajzou, priestrannou kúpeľňou, murované schodisko na podkrovie, vchod do pivničných priestorov.

Na podkroví sa náchádza izba - manzardka. Jeho súčasťou sú dalšie dve atypické podkrovné miestnosti , ktoré sa dajú prerobiť a využit ako ďalšie obytné izby.

Pivničné priestory prakticky lemujú zastavanú plochu prízemia sú veľmi priestranné ,slúžia ako odkladací sezónny priestor, miestnosť na prešovanie hrozna, spoločenská miestnosť ,fínska sauna a kúpelńa, schodisko na záhradu .

POPIS DOMU:

Dom je dvojpodlažný, kompletne podpivničený, disponuje všetkými inžinierske sieťami: el. energia, plyn, obecná voda, kanalizácia a ako bonus vlastná kopaná studňa, z ktorej voda sa môže využívať na zavlažovanie záhrady.

Dom je postavený z tehly , posledná rekonštrukcia bola v roku 2010 , kde sa rekonštruovala strecha a menila sa strešná krytina Tondach.Kúrenie je ústredné formou radiátorov značky Korad, plynový kotol je situovaný v pivnici. Ohrev teplej vody zabezpečí el. bojler, ktory je umiestnený v pivnici. . Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom . je vetrateľná, disponuje bodovým osvetlením.V Obývacej izbe ma vybudovaný komín,je tu možnosť vytvoriť si krb, piecku.

Zadná časť domu je obklopená záhradou a vinohradmi. V záhrade sú ovocné stromy a kríky: slivka, hruška, broskyňa, jablone,marhule, maliny.Z prednej časti domu - od cesty, je murovaná garáž s jamou a jedným parkovacím státím.

LOKALITA:

Táto lokalita v blízkosti centra mestečka je velmi kľudná a prijemná na bývanie. Disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou - zdravotné stredisko, kultúrne stredisko, materská škola, základná škola, obchody,pošta, reštaurácie, vinárne ...Cestovanie je velmi praktické - vlakové , autobusové spoje premávajú v pravidelných intervaloch.

Svätý Jur je nádherné historické vinárske mestečko , ktoré obklopujú Malé Karpaty, ktoré sú bohaté najmä na turistické chodníky ,jazerá , cyklotrasy- JURAVIA,vysoká možnosť športového vyžitia sa.

Pre viac informácií nás kontaktujte0948 226 681, email: strniskova@reb.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V
Terasa:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.