NA PREDAJ RODINNÝ DOM A ADMINISTRATÍVNA BUDOVA - LUCIA BAŇA, MEDZEV

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
487 m
2
Plocha pozemku:  
1 m
2
okres Košice - okolie
Vyšný Medzev
pred 65 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 61 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ZNÍŽENÁ CENA!!!

Michal Palko z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj administratívnu budovu č. 1, ktorá sa skladá z dvoch zrekonštruovaných a plne zariadených apartmánov a administratívnej budovy č.2 pred dokončením v banskej historickej lokalite Lucia baňa. Pri apartmánoch je pôvodný stup do bane.

Pozrite si video bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtube.com/watch?v=PNW_EgMTRr8

Pre viac fotografií si pozrite: https://facebook.com/pg/MichalPalkoCassoviaRealitas/photos/?ref=page_internal

Dispozícia, výmera a technické informácie:

Administratívna budova č.1 pozostáva z dvoch apartmánov. Apartmány sa skladajú z dvoch podlaží. Na prvom podlaží sa nachádza zádverie, hala spojená s kuchyňou a schodisko. Na druhom podlaží sa nachádza spálňa a spojená kúpeľňa s WC. V apartmánoch boli vymenené plastové okná, bezpečnostné dvere, nové omietky a sú plné zariadené. Ich kapacita je 6 osôb. V zádverí sa nachádza vešiaková stena a botník, v hale je gauč alebo kreslá, jedálenský stôl so stoličkami, skrinky a konferenčný stolík. Kuchyňa na mieru je vybavená elektrickou varnou doskou, zabudovanou chladničkou, mikrovlnou rúrou a varnou kanvicou. Na druhom podlaží je spálňa kde je veľká manželská posteľ a ďalšie dve postele, komoda, skriňa, televízor. V kúpeľni je sprchovací box, umývadlo, skrinka, zrkadlo, práčka a WC. Vykurovanie je plynovým kondenzačným kotlom. na apartmánoch bola robená nová fasáda.

Administratívna budova č.2 pred dokončením prechádza tiež kompletnou rekonštrukciou a zmenou dispozície. Boli vymenené plastové okná, a vnútro už prešlo značnou zmenou a je tesne pred dokončením. Prvé podlažie sa skladá: vstup/zádverie, sklad špinavej bielizne, 2x schodisko, kotol + upratovač., spoločenská miestnosť, salónik, chodba, 2x sklad, výdaj jedla, hala, recepcia, hlavný vstup, kancelária, predsieň WC muži, WC muži, predsieň WC ženy, WC ženy, sprcha personál, WC personál, šatňa personál. Rozloha prvého podlažia je 258 m2. Druhé podlažie sa skladá: schodiskový priestor, kuchyňa, chodba, 4x izba, 4x kúpeľňa v izbe a 2x veľká miestnosť vhodná pre ďalšie izby. Rozloha druhého podlažia je 246 m2. K nahliadnutiu je aj kompletný realizačný projekt.

Zaujímavosti:

Jedna z najkrajších robotníckych kolónií je dobre schovaná pred zrakom ľudí. Lucia Baňa je miestnou časťou Vyšného Medzeva a dostanete sa k nej odbočkou v Počkaji. Dolinu, kde leží, volali Medvedia.

Dedinu tvorí 25 blokov domov – osem na vyšnej kolónii a 17 na dolnej. Rozdeľuje ich budova bývalej školy, dnes domova dôchodcov. Mali tu mäsiarstvo, zelovoc, krčmu, obchod, kino i knižnicu. Kolónia aj budova školy sú národnou kultúrnou pamiatkou.

Elektrifikácia sem prišla omnoho skôr, než do iných oblastí. Pýchou bola vlastná plaváreň a dokonca až dve kolkárne. V jednej sa dá hrať dodnes, podobne ako funguje aj kúpalisko. Natáčal sa tu film Juraja Jakubiska „Postav dom, zasaď strom“

Kúpna cena nehnuteľností je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis.

Nehnuteľností je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám ochotne pomôžem.

Cena tohto komplexu je 175.000,- EUR

Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: MICHAL PALKO - 0914 700 107 - certifikovaný realitný maklér NARKS

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové

Na mape: NA PREDAJ RODINNÝ DOM A ADMINISTRATÍVNA BUDOVA - LUCIA BAŇA, MEDZEV

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.