Prenajneme skladový priestor v obchodnom centre Golden City

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Skladové priestory

Úžitková plocha:  
810 m
2
Bratislava
Nové Mesto
St.Vajnorská
pred 175 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 61 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom komerčné a prevádzkové priestory Bratislava-Vajnory, Stará Vajnorská. Plocha: úžitková 810m2. Nachádza sa na 1. poschodí s výťahom.Stav objektu: novostavba. Cena 2 800 €/mesiac.

PREČO KÚPIŤ NEHNUTEĽNOSŤ OD SPOLOČNOSTI REINS?

Nehnuteľnosti, ktoré ponúkame na predaj sú vlastnené priamo našou spoločnosťou. To znamená, že kupujete nehnuteľnosť s overeným právnym a technickým stavom priamo od spoločnosti s dobrou reputáciou a históriou.

Nehnuteľnosti sú k dispozícii na obhliadky kedykoľvek a nasťahovať sa môžete prakticky okamžite (pokiaľ nie sú v procese rekonštrukcie).

Pri rekonštrukciách nehnuteľností si dávame mimoriadne záležať na kvalite prác a použitých materiálov. Rekonštrukcie navrhuje priamo náš interný tím dizajnérov a architektov. Môžete sa spoľahnúť na účelové riešenia a nadčasový dizajn, ktorý sa vám bude páčiť aj o 10 rokov.

POTREBUJETE NAJPRV PREDAŤ NEHNUTEĽNOSŤ?

Ak pri kúpe nehnuteľnosti potrebujete predať svoju inú nehnuteľnosť, tak ste na správnom mieste. Naša spoločnosť kupuje nehnuteľnosti priamo od ich majiteľov a dáva vám tak slobodu pri zmene bývania. Vymeňte svoju starú nehnuteľnosť za novú!

Prečítajte si všetko o výhodnom predaji nehnuteľností na webstránke REINS alebo priamo zavolajte našim pracovníkom. Radi vám zodpovedieme všetky otázky.

REINS

Jednoduchý a komfortný predaj nehnuteľnosti

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Výťah:
áno

Na mape: Prenajneme skladový priestor v obchodnom centre Golden City

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.