Zaujímavý nebytový priestor - Tehelné pole, Bratislava

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
85 m
2
Bratislava
Nové Mesto
Bajkalská (časť Nové Mesto)
pred 61 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 56 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ViNireal Vám ponúka na prenájom zaujímavý nebytový priestor v novom rezidenčnom projekte Tehelné pole v hlavnom meste Bratislava.

Nebytový priestor má výklad orientovaný na Bajkalskú ulicu. Je vhodný napríklad na prevádzku obchodu, reštaurácie, či kancelárskych priestorov.

Nachádza sa v časti projektu – BLOK F na 1. poschodí z 8. Rozloha je 85 m2. Samostatný vstup z plata. Orientovaný je na futbalový štadión s možnosťou prenájmu terasy, ktorá sa nachádza pred priestorom. Holo priestor.

V priestoroch Tehelného poľa je už mnoho prevádzok, ako napríklad kaviareň, kozmetika, piváreň, reštaurácia, či sushi bar. V blízkosti nájdete výbornú občiansku vybavenosť, ako napríklad rôzne reštaurácie, banky, školy/škôlky, lekárne, poštu, či iné obchody.

Priamo v objekte sa nachádza podzemná garáž, kde je možnosť prenájmu 2 parkovacích miest a takisto aj bezproblémové parkovanie pre vašich zákazníkov/klientov a to až na 3hod. bez poplatku.

Projekt sa nachádza v skvelej lokalite s výbornou dostupnosťou vďaka svojej polohe a možnosťami dopravy – MHD, pešia dostupnosť, automobil.

Cena prenájmu nehnuteľnosti je 1500,- EUR/mesiac + DPH + energie. V prípade prenájmu garážového státia v podzemnej garáži za príplatok 120€/mesiac.

Kompletný servis kúpy, či prenájmu nehnuteľnosti vrátane bezpečného financovania zabezpečuje naša realitná kancelária ViNi real. Staráme sa o vás už viac ako 17 rokov.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Garážové státie:
áno
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Výťah:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Zaujímavý nebytový priestor - Tehelné pole, Bratislava

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.