Rodinný dom s dvoma bytovými jednotkami a s priestorom na podnikanie v obci Brestovany

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
774 m
2
okres Trnava
Brestovany
pred 63 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 60 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom rozdelený na dva byty s priestorom na podnikanie na prízemí. Dom stojí na pozemku s výmerou 774 m2 a má obytnú plochu 252 m2.

Jedná sa o trojpodlažný rodinný dom (ľavá polovica dvojdomu), kde každé podlažie má plochu 84 m2.

Na prízemí domu sa nachádza vstupná chodba, technická miestnosť s toaletou, drevené schodisko a samostatný 2-izbový byt, ktorý pozostáva z chodby, kúpeľne, kuchyne prepojenej s jedálňou a obývacou izbou, a nepriechodnej spálne.

V podkroví domu sa nachádza 3-izbový byt s priestrannou vstupnou halou, obývacou izbou spojenou s kuchyňou, dvoma nepriechodnými spálňami, veľkou kúpeľňou a samostatným WC. Z rodičovskej spálne je výstup na zastrešený balkón. Tento byt sa momentálne prenajíma.

V podzemnom podlaží sa nachádza veľká spoločenská miestnosť s barovým pultom, samostatná izba, kúpeľňa s toaletou, šatník a priestranný sklad, kde je nainštalovaný centrálny filter na vodu pre celý dom. Zo spoločenskej miestnosti je východ na rozsiahlu terasu v záhrade domu. Tento priestor ponúka rôzne využitie v oblasti podnikania v službách ( napr. kaderníctvo, kozmetika...), prípadne využitia ako kancelárske priestory.

Súčasťou domu je aj veľká garáž so vstupom priamo do domu. Pred domom sú k dispozícii tri parkovacie miesta. Na pozemku sa tiež nachádza záhradný domček.

Dom sa predáva aj so zariadením a vybavením, takže si nevyžaduje žiadne ďalšie investície.

Vzhľadom na netradičnú dispozíciu má ponúkaná nehnuteľnosť mnohé možnosti využitia. Je vhodná na spolužitie dvojgeneračnej rodiny, prenájom časti domu, prípadne na podnikateľské účely v spodnom podzemnom podlaží.

Dom bol skolaudovaný v roku 2014. Je postavený z tehly a má kvalitnú sedlovú strechu (zn. Bramac).  Tradičný vzhľad domu dopĺňa biela vonkajšia omietka zladená so štýlovými tmavozelenými vchodovými dverami a garážovou bránou. Všetky okná sú plastové v kombinácii tmavozelenej a bielej farby v exteriéri a čisto bielej farby v interiéri domu. Vnútorné omietky sú sadrové. Vykurovanie domu je zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi. Dom je napojený na všetky inžinierske siete (elektrina, voda, plyn, kanalizácia) a zároveň má vlastnú studňu využívanú na závlahu záhrady. Dom má zabezpečenie kamerovým systémom.

Pozemok je od cesty mierne svahovitý, no zvyšná časť pozemku za domom, kde sa nachádza záhrada je rovinatá. K domu vedie asfaltová príjazdová cesta. Pozemok je zo všetkých strán oplotený. Okolie domu a parkovacie miesta pred domom sú vyložené zámkovou dlažbou.

Dom sa nachádza v centra obce Brestovany, ktorá je od Trnavy vzdialená 12 km. Obec Brestovany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V obci nájdete základnú školu, materskú škôlku, poštu, reštaurácie a potraviny.

Ak hľadáte priestranný rodinný dom s kvalitným spracovaním bez ďalších veľkých úprav, radi Vám dohodneme obhliadku.

Kontakt: Veronika Kľačková, klackova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 163

Cena nehnuteľnosti vrátane sprostredkovateľskej odmeny je 385 000,-Eur. V cene sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis.

 

   

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový

Na mape: Rodinný dom s dvoma bytovými jednotkami a s priestorom na podnikanie v obci Brestovany

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.