GALANTA/CENTRUM - Obchodný priestor v OC GALAXIA na prenájom

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
212 m
2
okres Galanta
Galanta
Hlavná
pred 63 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 58 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na prenájom obchodný priestor v obchodnom centre GALAXIA na Hlavnej ulici v Galante. Priestor sa nachádza v centre mesta, je dobre viditeľný z Hlavnej ulice v polyfunkčnom objekte GALAXIA z roku 2008. Priestor je určený na rôzne využitie ako obchodná prevádzka (predajňa, priestory pre služby). V minulosti slúžil ako predajňa elektroniky a nábytku.

DISPOZÍCIA:

Výmera: 212,9m2 + balkón - nachádza sa na 1. nadzemnom podlaží. Priestor dispozične pozostáva z 3 miestnosti + rožný balkón do Hlavnej ulice. 2 miestnosti slúžia ako zázemie hlavnej predajnej časti, nachádza sa v nich kuchynka a kancelária. Priestor má výklad do obchodnej galérie a je presvetlený z dvoch strán veľkými oknami.

Cena prenájom nebytového priestoru o výmere 212,9m2 vrátane 1 parkovacieho státia: 5€/mesiac + prevádzkové náklady + DPH

Záchody k priestoru sú k dispozícii na rovnakom podlaží pre všetky nebytové priestory na poschodí.

MOŽNOSŤ ROZŠÍRENIA:

V prípade záujmu je možné si prejanajať aj vedlajší priestor, ktorý je je prístupný cez obchodnú galériu, pozostáva z jednej miestnosti a balkónu do Hlavnej ulice, má tvar obdĺžnika, výklad po celej šírke do obchodnej galérie a je presvetlený veľkými oknami z Hlavnej ulice. V súčasnosti je tento priestor o výmere 87,4m2 prepojený s ponúkaným priestorom. Spoločne tieto priestory majú súvislú úžitkovú plochu o výmere 307,3m2. Takisto je možné rozšírenie o ďalší skladovo/obchodný priestor na rovnakom podlaží s výmerou 36,85m2. Priestor je prístupný dverami z obchodnej galérie, v súčasnosti nemá výklad do obchodnej galérie. Je prirodzené presvetlenný a odvetraný oknami. Priestor je ideálny ako sklad, eshop, menšia predajňa alebo kancelária.

LOKALITA:

Obchodné centrum GALAXIA, Hlavná 6, Galanta v nákupnej zóne, v blízkosti množstvo obchodov, služieb, dobrá dopravná prístupnosť do obchodného centra.

PARKOVANIE:

Parkovanie pre zákazníkov je zabezpečené bezplatne v garážovom dome v suteréne obchodného domu. Súčasťou ceny je aj (1) jedno vyhradené parkovacie státie o celkovej výmere viac ako 34m2 (vo výmere je zarátaný aj podiel na spoločných chodbách, komunikáciach)

*text aj fotografie sú vlastníctvom spoločnosti Domy pre ľudi.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Garážové státie:
áno
Počet kúpeľní:
1

Na mape: GALANTA/CENTRUM - Obchodný priestor v OC GALAXIA na prenájom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.