Kontaktné údaje

RECOMP, s.r.o.

Námestie sv. Egídia 95

05801 Poprad

Meno:
  RECOMP - realitná kancelária
Telefón:
0907862139
Mobil:
+421 918 606 438
E-mail:
ID ponuky:
598

Prenájom administratívnych priestorov v Kežmarku 16 - 33 m2

91 €/m2/rok
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
16 m
2
okres Kežmarok
Kežmarok
Baštová
pred 206 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 10 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom administratívno - kancelárske priestory v Kežmarku na Baštovej ulici. Ide o budovu bývalých Vojenských lesov. Priestory sú o rozlohe 16 - 33 m2. Niektoré kancelárie sú prepojené dverami. Možnosť prenájmu aj na kaderníctvo, kozmetické štúdio - v každej miestnosti je umývadlo. Prístup do priestoru je možný kedykoľvek počas dňa (24/7). V budove sa nenachádza výťah. Priestory sú napojené na inžinierske siete, ktorými sú vodovod, elektrina, kanalizácia a plynovod. Cena prenájmu je 91,20 €/m2 na rok plus DPH. K cene nájmu bude pripočítaná ešte čiastka za služby (vodné, stočné, odvoz odpadu, upratovanie, elektrická energia) v závislosti od činnosti nájomcu - od 60€/mesiac bez DPH. Teplo sa platí zvlášť podľa plochy kancelárie. Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí depozit vo výške 2-mesačného nájmu.

Cena za prenájom priestorov je 91,20 eur/m2/rok bez DPH + energie + teplo. Viac info a obhliadky: 0907 862 139, recomp.poprad@gmail.com.

Žiadne skryté poplatky. Cena nehnuteľnosti je konečná a zahŕňa províziu RK a vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie. S celým procesom získania úveru Vám rád pomôže náš finančný špecialista.

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti Recomp, s.r.o. a nemôžu byť ďalej použité bez nášho súhlasu.

Realitná kancelária Recomp, s.r.o. je zastrešená Realitnou Úniou Slovenskej republiky a správa sa v súlade s Realitným kódexom, ktorý vydala Realitná Únia Slovenskej republiky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii

Na mape: Prenájom administratívnych priestorov v Kežmarku 16 - 33 m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.