Na predaj polyfunkčný objekt

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
400 m
2
okres Krupina
Krupina
Bočkayho nám.
pred 107 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 49 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Lukratívna ponuka Polyfunkčného objektu - RD v centre mesta Krupina

Nehnuteľnosť je stavebne rozdelená na obytnú (súkromnú časť) a obchodné priestory. Dispozícia ponúkanej nehnuteľnosti pozostáva s nasledujúcich objektov: rodinný dom, obchodné priestory, veľké podkrovie, altánok so skladovým priestorom, garáž, bazén a parkovacie miesta. V obytnej časti domu sa nachádzajú vstupná chodba, kuchyňa, obývačka, 3x izba, 2x kúpeľňa s WC, schodisko do podkrovia a terasa. Súčasťou je technická miestnosť so samostatným vchodom. Jedna izba s kúpeľňou sa dajú vyčleniť na samostatný jednoizbový byt.

Pozemok s celkovou rozlohou1256 m²je rovinatý – možnosť výstavby napr. ďalšieho samostatného rod.domu.

Rodinný dom svoju dispozíciou vytvára úplné súkromie a komfortné bývanie a svojou polohou vynikajúcu dostupnosť ku všetkým službám a občianskej vybavenosti. Komfort bývania umocňuje pekná záhrada, upravené trávniky, bazén s prekrytím a pohodlné parkovanie. Vstup z dvoch strán bránkou priamo od námestia a bránou od Malého rínku (nám. SNP).

Obchodné priestory so samostatným vstupom z námestia, v ktorých je dlhoročný a spoľahlivý nájomca prináša výhodný bonus do hodnoty tejto nehnuteľnosti.

Ďalší bonusom je podkrovný priestor, ktorý dáva možnosť dodatočného obchodného alebo obytného využitia v priamom centre mesta Krupina.

Nehnuteľnosť je pripojená na vodovod, elektriku, kanalizáciu. Vykurovanie je elektrickým alebo peletkovým kotlom, príprava teplej vody je bojlerom.

Výborná poloha, kvalitná rekonštrukcia, stav novostavby a obchodný bonus tvoria z uvedenej nehnuteľnosti zaujímavú ponuku. Odporúčame obhliadku nehnuteľnosti.

Taktiež nehnuteľnosť je možne prerobiť na 6 bytových jednotiek stavebnou firmou.

CENA: 400 000,- EUR

V cene je propagácia nehnuteľnosti, vyhotovenie zmlúv a právny servis, ktorý zabezpečuje za bezkonkurenčnú cenu ONLINE REALITY.sk

V prípade záujmu volajte prosím na telefóne číslo:0948 690 959

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii

Na mape: Na predaj polyfunkčný objekt

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.