NOVÉ ŠPIČKOVÉ POLYFUNKČNÉ PRIESTORY 116m2 PRIAMO V CENTRE LIPT. MIKULÁŠA SO ZARIADENÍM

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
116 m
2
okres Liptovský Mikuláš
Liptovský Mikuláš
pred 62 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 17 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality VÁM PONÚKA NA PREDAJ NOVÉ LUXUSNE ZARIADENÉ PRIESTORY S PARKOVACÍM MIESTOM O CELKOVEJ VÝMERE 115,77 PRIAMO V CENTRE MESTA LIPT. MIKULÁŠ.

_____________________________________________

► Priestory sa nachádzajú na prízemi novostavby bytového domu s hlavným prístupom z chodníka od ulice, ktorý je tiež vo vlastníctve. Zo zadnej časti je prístup z parkoviska, kde je aj vyhradené vlastné parkovacie miesto. Vybavenie a zariadenie, ktoré sa nachádza v interiéri je súčasťou.

_____________________________________________

► Priestory sú aktuálne navrhnuté, ako nadštandardný, luxusný kadernícky salón pre ženskú aj mužskú klientelu + barber shop.

V ženskej časti sa nachádzajú obojstranné zrkadlá, takže kapacita kaderníčok sa dá zdvojnásobiť. Ženská aj mužská časť má samostatné sociálne zariadenie, samostatné posedenie pre čakajúcich klientov a spoločné posedenie so zariadenou kuchynkou. K dispozícii je ešte jedna zariadená kuchynka pre personál. Spoločná recepcia. Všetko veľmi vkusné vybavenie je na mieru z kvalitných materálov a v kombinácii s príjemným osvetlením a doplnkami vytvára pozitívnu atmosféru pre klienta.

_____________________________________________

► Nosná konštrukcia z monolitického železobetónového skeletu umožňuje variabilitu dispozičného riešenia, takže priestory sa dajú prebudovať a využiť na čokoľvek iné. Predajňu, kancelárie, sídlo firmy, prevádzka, gastro, služby, posilňovňa, pobočka fin. inštitúcie, lekáreň... V aktuálnom stave stačí zamestnať šikovných ľudí, alebo salón prenajať a prevádzka môže bežat okamžite.

Parkovanie na vlastnom vyhradenom parkovacom mieste + možnosti parkovania na okolitých parkoviskách.

_____________________________________________

► IS: Napojenie na verejnú kanalizáciu, vodovod, ústredné kúrenie radiátormi z centrálnej plynovej kotolne so samostatným meraním tepla pre každý byt/priestor spolu s TÚV. Energetický certifikát A1, mesačné náklady cca 120,-€/mes.

_____________________________________________

VIAC FOTO TU: https://bit.ly/3R9VvUE

_____________________________________________

*** OBHLIADKA S MAKLÉROM: ROBERT BELLA tel: 0905 501679, bella@tureality.sk ***

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.