Pozemok na predaj, Demänovská dolina

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Stavebný na komerčné účely

Celková plocha:  
8621 m2

okres Liptovský Mikuláš
Demänovská Dolina
pred 77 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 28 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte pozemok na zaujímavom mieste v okolí Liptovského Mikuláša alebo Demänovskej doliny?

Exkluzívne iba v realitnej kancelárii RESIDENCE ponúkame na predaj rozľahlý, rovinatý pozemok na brehu rieky Demänovka v Demänovskej doline, len kúsok od Demänovskej jaskyne slobody. Pozemok sa predáva do osobného vlastníctva a nejdená sa teda o takzvaný urbársky nájomný pozemok!

Na pozemku bola v tridsiatych rokoch minulého storočia postavená stavba hotela. Jednalo sa vtedy o jeden z prvých horských hotelov vôbec a už v tej dobe si ihneď našiel svojich prvých solventných klientov, čo dokazuje aj náhľad na jednej z historických fotografií. Žiaľ tento hotel vyhorel.

Celková veľkosť pozemku je 8.621 m2.

Pozemok je zahrnutý v územnom pláne obce a podľa vyjadrenia je možné na pozemku vystavať rekreačnú nehnuteľnosť na pôvodnom mieste horského hotela o celkovej ploche 308m2 s maximálne 3 obytnými podlažiami.

Pozemok je prístupný zo štrkovej cesty, ktorá je napojená na hlavný ťah Demänovskou dolinou. IS: voda v blízkom dosahu, elektrika a kanalizácia priamo na pozemku a plyn sa nachádza na druhej strane cesty, hlavného ťahu. Pozemkov prechádza elektrické vedenie 22 KV a v rohu pozemku sa tiež nachádza stavba trafostanice. Tiež sa tu nachádza aj bočný vstup do jaskyne, ktorý slúži ako služobný resp bezpečnostný východ.

Priamo z pozemku je to len 500m do Demänovskej jaskyne slobody, 11 km do centra Liptovského Mikuláša, 32 km Ružomberok, 14 km Aquapark Tatralandia, 31 km Aquapark Bešeňová a len 3 km na najbližšiu nástupnú stanicu lanovky Lúčky v lyžiarskom stredisku Jasná Nízke Tatry.

Pre viac informácií kontaktujte Boris Barborík +421 903 308 042

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
Rovina
Vodovodná prípojka:
v blízkosti pozemku
Elektrická prípojka:
áno
Kanalizačná prípojka:
áno
Plynová prípojka:
v blízkosti pozemku
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Prístupová cesta:
Asfaltová
Umiestnenie pozemku:
Extravilán

Na mape: Pozemok na predaj, Demänovská dolina

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.