Väčší pozemok pod lesom na polosamote s krásnym výhľadom nad Hornou Marikovou

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Poľnohospodársky pozemok

Celková plocha:  
1581 m2

okres Považská Bystrica
Horná Mariková
pred 63 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 59 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Väčší pozemok pod lesom na polosamote s krásnym výhľadom nad Hornou Marikovou. Ideálny na stavbu 2 - 4 chát - podľa potreby a predstáv budúcich majiteľov. Pozemok o rozlohe 1581 m2 je pozdĺžne (kolmo k ceste) predelený medzou vysokou cca 1-2 m a priečne cez pozemok vedie elektrické vedenie, 1 stĺp je na hrane medze.

Na pozemku sa nachádza studňa s dostatkom vody (preteká vrchom) a tiež je v zemi dovedený elektrický kábel pre 4 chaty. Budúci majiteľ môže pokračovať vo výstavbe a rekreácii. krásne ničím nerušené prostredie pod lesom, ticho a kľud dopĺňa zvuk zurčiaceho potoka, ktorý tečie hneď za prístupovou cestou. Tá je obecná, prístup bežným osobným automobilom je výsadou v tak krásnom a vysoko postavenom horskom prostredí.

Odporúčam vidieť. Nehnuteľnosť sa nachádza v časti Modlatín, na druhej strane od rybníkov, kde je možnosť skvelého rybolovu.

V bezprostrednom okolí sú možnosti na hubárčenie, turistiku – vrch Kýčera, Malý Javorník, Veľký Javorník a v zime lyžovanie v do 10 km vzdialenej SKI Ráztoka, kde sú bežkárske trate aj pre náročných.

Marikovská dolina dlhá 21 km je celá obklopená hustými lesmi. Ticho, kľud a čistý svieži vzduch, to sú tu výborné podmienky aj pre ľudí s dýchacími problémami. Horský hotel Eva Mária tiež ponúka možnosti na spestrenie voľného času. Krásne malebné zákutia – ideálne na relax a romantické prechádzky.

Vodné športy a rybolov môžte využívať na Nosickej priehrade vzdialenej 15 km. Do okresného mesta Považská Bystrica, kde je plaváreň, letné kúpalisko, hrad a výjazd z diaľnice je 22 km, odtiaľ do Bratislavy 170 km, do Trenčína 50 km a do Žiliny 35 km.

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
Rovina
Vodovodná prípojka:
neuvedené
Elektrická prípojka:
neuvedené
Kanalizačná prípojka:
neuvedené
Plynová prípojka:
neuvedené
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Prístupová cesta:
Asfaltová
Umiestnenie pozemku:
Extravilán

Na mape: Väčší pozemok pod lesom na polosamote s krásnym výhľadom nad Hornou Marikovou

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.