SUPER INVESTÍCIA * Chata v Dubnici nad Váhom, rovinatý pozemok 550 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chalupa

Obytná plocha:  
50 m
2
okres Ilava
Dubnica nad Váhom
pred 87 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 59 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

VAŠE REALITY - realitná kancelária v EXKLUZÍVNOM zastúpení Vám ponúka na predaj  záhradnú chatu  vo vyhľadávanej lokalite za Kalváriou   v záhradkárskej oblasti Pod Zádvorkou   na okraji mesta  Dubnica nad Váhom. Chata sa nachádza na rovinatom pozemku v krásnom prostredí medzi krásnymi udržiavanými chatami. Stavby nie sú na seba "natlačené", v okolí sú skoro všetky pozemky väščích rozmerov. V okolitých stavbách majitelia nehnuteľností bývajú aj celoročne. 

Upravená záhrada a okolitý pozemok s parkovaním a upravenou  prístupovou cestou. Zastavaná plocha stavby činí 25 m2, je dvojpodlažná, čiže obytná plocha 50 m2.Pozemok  550m2, tvar pravouhlý trojuholník. Chatka je murovaná, dispozične pozostávajúca z prízemia kde je kuchynská časť a sedenie. V podkroví sa nachádza izba na spanie. Na prízemí chatky sa nachádza aj  samostatná kúpeľňa a WC. voda je zavedená úžitková, elektrina je s vlastným meračom. Na pozemku v oddychovej časti záhrady sa nachádza záhradný domček na náradie.

Samotná chata je zariadená v prijemnom štýle, poskytuje dostatočný komfort pre užívanie štvorčlennej rodine .

Krásne výhľady, tiché prostredie, komunita milých susedov.

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Kontakt: Mária Fursten, tel.: 0904 808 521, mail: fursten@vasereality.sk ID zákazky:180482

Plocha pozemku:
550 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
neuvedené
Úžitková plocha:
50 m2
Zastavaná plocha:
25 m2
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Terén:
Rovina
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.