Na predaj dlhoročne zabehnutý penzión s reštauráciou a zrubovým domom na dobrom mieste

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
1200 m
2
okres Liptovský Mikuláš
Malužiná
pred 203 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 44 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Penzión Radovica je osadený pod lesom v severnej časti Nízkych Tatier neďaleko mesta Liptovský Mikuláš (21km ). Nachádza sa na hlavnom ťahu v smere na Čertovicu, ktorá spája Liptov s Horehroním.

Stojí na pozemku s rozlohou 1957m2. Zastavaná časť je 459m2. Skolaudovaný bol v roku 1985. Je to betónová konštrukcia obložená drevom. Súčasný majiteľ ktorý prevádzkuje penzión od roku 1995 ho postupne čiastočne rekonštruoval.

Prízemie: reštaurácia s barom. Kapacita 80 miest + letná terasa. Kuchyňa + veľké skladové priestory. Spoločenská miestnosť určená na oslavy atď. Kapacita 50 ľudí. Fínska sauna so sprchami. Oddychová miestnosť. Práčovňa.

2.podlažie: 7 izieb v ktorých sú vymenené plastové okná. V izbách je drevený obklad. 5 izieb má balkón. Sociálne zariadenia sú na spoločnej chodbe.

3. podkrovné podlažie: 2 izby. Celková kapacita penziónu je 27 lôžok.

Vykurovanie je ústredné s možnosťou kombinovania na pevné palivo, alebo plyn. Ten sa čerpá z vlastného plynového zásobníka. Celý objekt je napojený na svoju studňu s pitnou vodou a čističku. Vďaka tomu je energeticky sebestačný. Pri penzióne sa nachádza altánok na prípravu gulášu, alebo grilovaných špecialít. Parkovanie je dostatočné.

K penziónu patrí aj zrubový dom, ktorý stojí na susednom pozemku s rozlohou 2195m2. Veľkú časť pozemku tvorí les. Postavený bol v roku 2004. Obytná plocha je 190m2. Dom je zateplený. Prízemná časť má steny upravené sadrokartónom, horné izby sú obložené tatranským profilom. Kúrenie je elektrické, voda a odpad sú napojené na penzión. Dom môže slúžiť na prenajímanie, alebo trvalé bývanie. Prízemie domu dispozične pozostáva z veľkej haly a obývačky, spálne, kuchyne z ktorej sa vchádza do kúpeľne a taktiež schodiskom do samostatnej podkrovnej spálne. Z obývačky vedie druhé schodisko do podkrovia kde sú ďalšie dve izby. Vstup do domu je cez presklennú zimnú záhradu. Dom je veľmi priestranný a vzdušný.

Ak sa chcete odstrihnúť od ruchu veľkomesta a podnikať či bývať v zrubovom dome v lone prírody, tak Penzión Radovica je pre vás najlepšia voľba.

Plocha pozemku:
4152 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Čistička
Plyn:
nie
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
1200 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Na predaj dlhoročne zabehnutý penzión s reštauráciou a zrubovým domom na dobrom mieste

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.