Dvojpodlažná rekreačná chata Stará Turá na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Chata

Obytná plocha:  
120 m
2
okres Nové Mesto nad Váhom
Stará Turá
pred 69 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 26 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Zachovalá murovaná chata situovaná v rekreačnom stredisku Dubník 1, iba 300 metrov od vodnej priehrady vhodná aj na celoročné bývanie vzdialená cca 1 km od mesta Stará Turá na predaj.

Nehnuteľnosť sa nachádza hneď v blízkosti prístupovej asfaltovej osvetlenej komunikácie, má štyri parkovacie miesta a je celoročne dostupná. Chata má zastavanú plochu 62 m2, prízemie je murované, poschodie drevostavba, strecha rovná(min.sklon) plechová. Prízemie pozostáva z predsiene, malej obývacej izby, kuchyne aj s jedálenskou časťou, WC s umyvárňou, sprchárňou a funkčná el. fínska sauna cca pre 6 osôb. Na poschodí sa nachádza obývačka, dve spálne, malá kuchynka, toaleta a veľká krytá terasa so sedením a s výhľadom na okolie. Pod terasou sa nachádza praktická odkladacia miestnosť. Pozemok okolo chaty je v užívaní. Chata sa predáva aj so zariadením. Výhodou tejto nehnuteľnosti je jej variabilné využitie, či už ako chatu na rekreáciu, alebo aj miesto na trvalé bývanie v peknom prostredí s dobrou dostupnosťou, dostatočným komfortom (voda,plyn,elektrina) a dobrou minimálnou vzdialenosťou ku kompletnej občianskej vybavenosti mesta Stará Turá. Okresné Nové mesto nad Váhom je vzdialené iba 10 km. Vzdialenosť od diaľnice ku chate je cca 15km.Pri vážnom záujme je dohoda o cene možná.

Mesto Stará Turá a jeho okolie katastrálne susedí s Myjavskými kopanicami, je obklopené krásnou prírodou s možnosťou turistiky, cykloturistiky, rybárčenia, hubárčenia a lyžovania. Ak máte radi kľud, peknú prírodnú scenériu a vítate množstvo celoročných aktivít, tak tento kraj si zamilujete.

Plocha pozemku:
62 m2
Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Vyhotovenie domu:
Iný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Príprava teplej vody:
neuvedené
Pitná voda:
neuvedené
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Elektrický prúd:
áno
Úžitková plocha:
120 m2
Prístupová cesta:
Asfaltová
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.