Objavte praktické funkcie drezových batérií

Hľadáte funkčnú a praktickú drezovú batériu, ktorá sa bude ľahko udržovať? Poďte sa pozrieť na inovatívne funkcie kuchynských batérií, s ktorými ušetríte svoj čas aj financie a zvýšite komfort pri varení aj pri následnom upratovaní. 


Funkcia drezových batérií



Drezové batérie nie je možné v kuchyni prehliadnuť – sú neoddeliteľnou súčasťou každého drezu. Avšak vybrať si takú batériu nie je vôbec ľahké. V ponuke nájdete mnoho tvarov, veľkostí aj materiálov. Najdôležitejšie sú ale praktické funkcie. Aj tých existuje mnoho, poďme si teda predstaviť pár z nich! 

SilkMove

Zápasíte s batériou vždy, keď chcete pustiť vodu? Ťažkopádne ovládanie zadrhávajúcej sa pákovej batérie poznajú mnohí. Nešetrite na vlastnom komforte a poobzerajte sa po vodovodných batériách GROHE s technológiou SilkMove. Výrobky spoločnosti GROHE disponujú tými najkvalitnejšími kartušami na trhu a sú tiež jediné, ktoré túto technológiu ponúkajú. 

Kartuša vybavená touto technológiou poskytuje plynulé a presné ovládanie prúdu a teploty vody. Tvoria ju glazované keramické disky a revolučné tesnenie. Pri pohyboch páky dochádza k vzájomnému prekrývaniu jednotlivých diskov, čím je regulovaný vodný tok. Hladký povrch diskov zaisťuje špeciálne teflonové mazivo, ktoré sa nachádza v špeciálnych komorách vo vnútri kartuše a postupom času sa uvoľňuje, čo má za následok hladký a bezproblémový chod batérie do dlhé roky. 

SilkMove ES

Technológia GROHE SilkMove ES slúži nielen k mimoriadne plynulému ovládaniu drezovej batérie, ale tiež podporuje udržateľnosť. Nad teplotou vody máte vždy úplnú kontrolu – v stredovej pozícii páky nedochádza k jej zbytočnému ohrevu, keď však budete chcieť vodu teplú, stačí páku otočiť o 90° doľava. Takto sa zabraňuje spusteniu zmiešaného teplého aj studeného prúdu vody, čím sa vyhneme nepotrebnému zahrievaniu vody u každodenných rituálov ako je umývanie rúk alebo nalievanie pohára vody. 

StarLight

Drezová batéria rovnako lesklá a večná ako diamant? Technológia StarLight zaručí mimoriadnu trvanlivosť povrchu kuchynskej batérie, nezávisle na konkrétnej farbe. Pokročilo spracované povrchové úpravy maximálne odolávajú škrabancom a znečisteniu, čím zaručujú ľahkú údržbu a dokonalý vzhľad po mnoho rokov. 


V čom spočíva výhoda drezovej batérie?


EcoJoy

Vďaka EcoJoy šetríte svoje financie aj prírodu bez toho, aby ste sa museli vzdať svojho pohodlia. Spočíva v prevzdušnení a následnom znížení prietoku vody. Pritom ale zachová pocit ako pri plnom prietoku. Týmto spôsobom znížite spotrebu vody až o 50 %. Táto technológia patrí medzi štandardnú výbavu väčšiny vodovodných batérií GROHE. 

ComfortZone

Milujete priestor a pohodlie? Vďaka technológii ComfortZone budete mať vo vašej kuchyni maximálnu voľnosť. Vyššia drezová armatúra ponúka omnoho viac priestoru medzi perlátorom a drezom než klasická kuchynská batéria. Vyťahovacia spŕška a vyťahovací výtok predstavuje mnoho ďalších možností. Spŕška má obvykle 50 cm a jej veľkou výhodou je napríklad to, že sa s ňou dostanete aj mimo priestor drezu. 

Select

Tlačidlom Select je možné pohodlne púšťať a zastavovať prúd vody. Vďaka nemu sa každá práca premení v komfortný zážitok. Je možné ho ovládať aj chrbtom ruky, takže nech už robíte čokoľvek, tlačidlo zostane čisté. Bonusom je menšia spotreba vody a energie.

Ak hľadáte novú batériu do svojej kuchyne, nepozerajte len na vzhľad a rozmery, ale tiež na jej funkcie. Vďaka nim ušetríte financie aj svoj čas, ktorý môžete venovať napríklad rodine. 


Späť

Sanácia, zatepľovanie a predchádzanie vlhnutiu

Sanačné omietkové systémySanácia zavlhnutých objektovNajčastejšie postupy proti vzlínajúcej vlhkostiA čo so zatekaním? Vyberte si strešnú krytinuDá sa sanovať aj povrchová vrstva strešných plášťov?Vlastný postup sanačných prác strešnej krytinyČasto sa stane, že na vašom dome neustále vlhnú steny a uniká vám rôznym spôsobom teplo, čo sa prejaví či už vo forme zvýšených výdavkov za spotrebné energie, praskaním muriva, hnilobou.Ako hovorí názov tohto príspevku, pozrieme sa na niektoré pracovné úkony spojené s naprávaním stavebných chýb, starnutím..

Ceny pozemkov stúpajú, je ich nedostatok

Pozemkov je nedostatok, na stavebné parcely sa menia aj lesy a poľnohospodárska pôdaPrečo sa oplatí navštíviť pred podpisom kúpnej zmluvy katastrálny úradNa čo nezabudnúť pri kúpe stavebného pozemkuOrientačný prehľad cien pozemkov v niektorých slovenských mestách Ceny stavebných pozemkov vyháňa hore najmä zvýšený dopyt po nich. Záujem o pozemky zvyšuje hlavne dostupnosť hypotekárnych úverov pre širšie vrstvy obyvateľstva a väčší záujem o stavbu rodinných domov. Nedostatok stavebných pozemkov a ich vysoké ceny sú najvýraznejšie práve..

Ako by mala vyzerať detská izba Ako by mala vyzerať detská izba

-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->-->--> Koniec leta využíva veľa rodín na rekonštruovanie svojich príbytkov v rámci vyčerpania dovoleniek. Medzi takto často upravované izby patrí hlavne detská izba. Niekto to robí z dôvodu očakávania milého prírastku do rodiny, či už svoje odrastené ratolesti pripravuje na ďalší školský rok. O tom, ako by takáto miestnosť mala vyzerať, kam je najlepšie umiestniť posteľ a ostatný nábytok alebo ako správne..

Porozvodové otázniky - spor o vypratanie družtevného bytu

V roku 1977 mi spolu s manželkou bol pridelený družstevný byt, obaja sme boli členmi družstva. Tento byt som nerušene obýval a užíval. Požiadal som družstvo o prevod vlastníctva k tomuto bytu. V apríli a máji roku 2003 mi však zo strany družstva boli doručené výzvy na vydanie bytu, dôvodom bolo, že mojej manželke, s ktorou som neviedol dlhodobo spoločnú domácnosť, bol v roku 1990 pridelený družstvom iný byt a vraj som sa spolu s ňou družstvu písomne zaviazal tento byt odovzdať a presťahovať sa do novoprideleného bytu. V roku 2000 kedy sme sa s manželkou rozvádzali,..

Prístup na nehnuteľnosti v rámci výkonu exekúcie

Dobrý deň, chcem Vás poprosiť či je exekútor oprávnený vstúpiť na pozemok (rodinný dom), ktorý už 3 roky nie je v našom vlastníctve ale figuruje tam ešte trvalý pobyt, nakoľko sa nemám kam prehlásiť. Exekútor chce z tohto domu vziať všetok nehnuteľný majetok. Terajší majiteľ je povinný ho vpustiť do domu? Ďakujem Vám vopred za radu. Karin T., Prešov Vstup exekútora na nehnuteľnosť pri súpise hnuteľných vecí Súdny exekútor je oprávnený, pri výkone exekučnej činnosti, vstupovať na pozemky, do bytov, či iných priestorov, avšak za podmienok uvedených..

Prevod vlastníctva bytu a poplatková povinnosť

 V roku 2003 sme sa s manželom rozhodli odkúpiť do osobného vlastníctva obecný byt, v ktorom sme ako nájomníci bývali od roku 1974. Odpredaj bytu sa uskutočnil medzi nami a mestskou časťou prostredníctvom správcovskej spoločnosti, ktorá od nás požadovala peňažné úhrady v súvislosti s poplatkami spojenými s vkladom nášho vlastníctva do katastra nehnuteľností, ďalej manipulačný poplatok za vyhotovenie zmluvy a ešte i poplatok za zmluvu o výkone správy, išlo o sumu vo výške cca 7.000 Sk. Neskôr som sa od známej dozvedela, že časť týchto poplatkov sme..

Ako sa nestať obeťou realitného podvodu

 Ak sa spomenie termín realitný podvod, väčšinou každému napadne nejaký nedávny zločin bytovej mafie , táto otázka je však omnoho komplikovanejšia a jej „mafiánska“ stránka je len jednou časťou zla, aj keď má bezpochyby najviac tragických koncov. Podvody s realitami sa však netýkajú len osamelých starších ľudí a mŕtvol vylovených z rybníkov - oveľa viac je tých „prozaických“ prípadov, okolo ktorých sa robí menej kriku, avšak ich dôsledky sú pre postihnutých takisto ničivé a vo všeobecnosti by mali byť varovaním. Poďme sa teda pozrieť..

Úrokové sadzby pri hypotekárnom úvere

O možnosti ako si zadovážiť bývanie pomocou hypotekárneho úveru (HÚ), sa toho popísalo už veľa. Pri jeho vybavovaní zaujíma klientov tej či onej banky  jedna zo základných veličín výška úrokovej sadzby. Podľa nastavenia jej výšky, môžete na svojom (HÚ) riadne ušetriť, ale pri troche neuváženosti a letmom prebehnutí čísel v letáku propagujúcom hypotekárny produkt aj svoje bývanie riadne preplatiť. Tak či onak, úroková sadzba tvorí základ splácania vášho dlhu, takže jej optimálne nastavenie je pre vás ako klientov obzvlášť dôležité.Tvorba..

Nehnutelnosti ...


Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.