Voľné novostavby - byty Košice a v Košickom kraji

Byty, Novostavby, voľné byty v Košiciach. Prehľad novostavieb bytov, voľné a predané.


Posledné týždne sme mapovali situáciu na trhu s nehnuteľnosťami v Košickom kraji a postupne na Východnom Slovensku celokm. Zisťovali sme dostupnosť bytov v novostavbách.

Prieskumom sme zistili, že drvivá vačšina pár-ročných novostavieb bytov, je už vypredaná.

Čo sa týka novostavieb bytov v Košiciach, situácia tam je podobná. Staršie novostavby ako Panoráma, Zelené Grunty, Herberia či park Anička majú byty vypredané. Z novších projektov disponujú voľnými bytmi novostavba Albeli, ktoré ponúka ešte 82 voľných bytov z pôvodných 321. Rezidencia LE LYS D´OR RÉSIDENCE má v ponuke ešte 4 dvojizbové byty.

Avšak výstavby nových projektov neutíchajú. Situáciu budeme aj naďalej podrobne mapovať a informovať vás o novinkách na tomto mieste. V prípade záujmu o zverejnenie ponúk od developerov, prosím kontaktujte redakciu Trhu-Novostavby mailom: redakcia@trh.sk alebo na tel. čísle: +421 907 029 399. Zaradíme Vás do prehľadu novostavieb a budeme uvádzať aj na stránke TA3.com, prípadne napíšeme o Vás článok, či zaradíme do relácie v televízii, ak ponúkate niečo zaujímavé.




Novostavby bytov v Trnave, Trenčíne a Žiline nájdete na tomto linku.

Novostavby bytov v Bratislave a Bratislavskom kraji nájdete na tomto linku.

redakcia TRH.sk

Späť

Kuchyňa na pravú mieru Kuchyňa na pravú mieru

-->-->-->-->-->--> Hovorí sa, že láska prechádza cez žalúdok. V prípade dobrej rodinnej atmosféry to platí dvojnásobne. Nuž nato, aby tieto slová boli pravdou, nepotrebujeme len dobrého kuchára, ale hlavne dobrý priestor kde sa chutné jedlo pripravuje. Veď nie nadarmo niektorí odborníci tvrdia, že kuchyňa je v ideálnom prípade centrom života rodiny. V nasledujúcich riadkoch si preto povieme niečo o tom, ako by mala dobrá kuchyňa vyzerať a aké sú hlavné trendy v tejto oblasti. Trocha histórie Kuchyňa, ako jedna z najdôležitejších miestností..

Skladový systém bez náročnej montáže s použitím kovových regálov do garáže Skladový systém bez náročnej montáže s použitím kovových regálov do garáže

Možno ste o nich doteraz len počúvali, no nikdy ich v praxi nepoužili, čo je veľká chyba. Kovové regály sú v súčasnej dobe jedným z najpopulárnejších typov úložného riešenia pre vaše skladovacie priestory. Rozmanitosť veľkostí a štýlov oceľových regálov umožňuje množstvo použití v akomkoľvek priestore v domácnosti alebo sklade obchodu, pretože s kovovými regálmi môžete skladovať širšiu škálu položiek bez obmedzenia priestoru potrebného na pohyb. Ak teda máte doma málo miesta a uvažujete o tom, že by ste si do svojej garáže takéto riešenie..

Strecha na váš dom

 „Už kedysi známy češký spevák Karel Gott spieval pieseň s názvom Mám rozprávkový dom. Základom dobrého domu, v ktorom by sa cítili ako v rozprávke, nestačí mať len pevné základy či steny z dobrého muriva. Veľmi dôležitým faktorom k spokojnosti patrí aj dobrá strecha. Pri širokej ponuke tvarou striech, plášťou a strešných krytín na trhu sa vynára otázka, ktorú z nich si vybrať, keďže rozhodujú záujmy majiteľa či veľkosť investície ktorú sme pre dobrú strechu ochotní obetovať.“ Kompletné strešné systémy sú v dnešnej dobe vyvinuté..

Svojpomoc namiesto štátnej moci

Pred rokom som privolila môjmu známemu, aby sa ku mne nasťahoval. Dohodli sme sa, že budeme spolu bývať, pričom obaja sme mali prispievať na „spoločnú domácnosť“. Súhlasila som, nakoľko išlo o rodinného priateľa, ktorému boli moji rodičia z minulosti zaviazaní. Po čase nastali však rozpory, prišiel o zamestnanie, začal byť agresívny - slovné útoky, negativizmus. Na domácnosť prestal prispievať, prácu si nehľadal, čo bolo pre mňa už neudržateľné. Som zúfalá, lebo vo svojom vlastnom byte nemám pokoj, dotyčný sa mi smeje do očí a vyhráža sa mi súdmi,..

Nájomné vzťahy k nebytovým priestorom

 Zmluva o nájme a jeho trvaniePráva a povinnosti prenajímateľa a nájomcuSkončenie nájmu a jeho zánikVážení čitatelia. Mnohé z vašich otázok, ktoré ste nám adresovali, sa týkali nájomných vzťahov k nebytovým priestorom. Vzhľadom na túto skutočnosť, v snahe vyhovieť podľa možnosti čo najväčšiemu množstvu z vás, je pre vás určený nasledujúci článok. Nájomné vzťahy vznikajúce k nebytovým priestorom upravuje zákon č. 116/1990 Zb. o nájme a podnájme nebytových priestorov. Tento zákon predstavuje osobitnú právnu úpravu, ktorá nadväzuje a špecifikuje..

Nebytové priestory - ich nájom a podnájom

Napriek skutočnosti, že otázka nájmu je upravená v základnom občianskoprávnom kódexe - v Občianskom zákonníku - tento prenechal osobitnú právnu úpravu nájmu a podnájmu nebytových priestorov zákonu č. 116/1990 Zb. o nájme a podnájme nebytových priestorov v znení neskorších predpisov (v texte ako “ZNP”). Osobitná zákonná úprava sa vzťahuje na nebytové priestory, ktorými sú miestnosti alebo súbory miestností, ktoré podľa rozhodnutia stavebného úradu sú určené na iné účely ako na bývanie. Medzi nebytové priestory tiež patria byty, pri ktorých..

Stavebné sporenie a Euro

V prípade zavedenia Eura na Slovensku sa už toho popísalo veľa. Poslednou témou týchto dní, je napríklad duálne zobrazovanie cien v obchodoch. My vám však ponúkame informácie, ktoré sú pri zavedení tejto meny taktiež dôležité. Veľa spoluobčanov si na svoje bývanie sporí prostredníctvom stavebného sporenia. Ako to bude v prípade zavedenia Eura a jeho vplyvu na stavebné sporenie, sa dozviete v nasledujúcich riadkoch ktoré vám pomôžu sa lepšie zorientovať v tejto problematike.Kto a ako si sporíPribližne tretina občanov Slovenskej republiky má uzatvorenú zmluvu..

Investing in Real Estate in Slovakia - reality - nehnutelnosti - as Slovaks call it

Investing in Real Estate in Slovakia             Apart from the landmarks and notable touristic attractions this country has to offer, in recent years, the Slovakian Real Estate ( TRH Nehnutelnosti ) market has proven to be a profitable investment for potential real estate investors.   Real Estate Pricing ( Reality ) in Slovakia The average price of flats in Slovakia in the year 2018 stands at 1,612 €/m2.   Reasons to Invest in Real Estate (Reality) in Slovakia There are many reasons to invest in Real estate..

Máte drahú hypotéku? Vymeňte ju!

Nie ste spokojní s aktuálnymi podmienkami vašej hypotéky? Nahraďte ju Flexihypotékou od VÚB banky s lepšou úrokovou sadzbou a bez poplatku za poskytnutie. Roman zo Senca dostal vo februári po piatich rokoch splácania hypotéky od svojej starej banky oznámenie o novej úrokovej sadzbe. Úrok bol 5,7% ročne, čo bolo približne toľko ako doteraz. Roman však dnes zarába viac, ako v čase, keď si bral úver, a so sadzbou tak nebol spokojný. „Navštívil som preto pobočku VÚB banky a oni ponúkli mi o percento lepší úrok. Nad..


Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.